• Geri dön

  • 3.776 Görüntülenme

  • 583 Haber

  • 1.932 İşletme görüntülenme


Vodafone Yanımda ile Sağlığın Yerinde Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’na ulaşmak çok kolay!

NN’den Vodafonelulara Özel “Sağlığın Yerinde Tamamlayıcı Sağlık Sigortası”

Vodafone müşterileri, Vodafone Yanımda mobil uygulamasından anında NN Hayat ve Emeklilik’in Sağlığın Yerinde Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününe sahip olabilecek. İş birliği kapsamında ayrıca Vodafonelulara Sağlığın Yerinde Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile mini check-up uygulaması da ücretsiz olarak sunulacak.

Dünyanın köklü sigorta ve yatırım yönetimi şirketlerinden NN Group bünyesinde faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik, Vodafone ile müşterilerinin hızlı, güvenilir ve kolay bir şekilde tamamlayıcı sağlıklı sigortası edinebilmeleri için önemli bir iş birliği gerçekleştirdi. NN Hayat ve Emeklilik’in Vodafonelulara özel sunduğu Sağlığın Yerinde Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’na, Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden kolayca ulaşılabiliyor, sunulan mini check-up hediyesiyle de hem sağlık hem de bütçe korunuyor.

NN Hayat ve Emeklilik olarak dijitalleşme alanında sektörde öncü çalışmalara imza attıklarını vurgulayan Genel Müdür Vekili Didem Özsoy Dirican; “Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nda Vodafone ile önemli bir iş birliği gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Yaşadığımız pandemi döneminde, bireylerin evden çıkmadan oldukları her yerden sağlıklarına yatırım yapmalarını sağlamak bizim için çok önemli. Bu iş birliğimiz ile de Vodafonelular, Yanımda uygulamasına giriş yaparak, kolay bir şekilde NN’in Sağlığın Yerinde Tamamlayıcı Sağlık Sigortasına ulaşabilecek ve sağlıklarını koruma altına alabilecek” dedi.

Tek Tıkla Tamamlayıcı Sağlık Sigortan Yanında
Dijitalleşme alanında önemli çalışmalar gerçekleştiren NN Hayat ve Emeklilik’in, Swiss RE uzmanlığı ve iş birliğiyle hayat geçirdiği Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’na Vodafone Yanımda uygulaması ile ulaşmak çok kolay. Uygulamaya giriş yapan Vodafonelular NN Hayat ve Emeklilik iş birliği sekmesini açarak, Yatarak Tedavi ile Ayakta ve Yatarak Tedavi teminatlarını inceleyebilir, kendine uygun olan sigorta paketini seçebilir. Vodafone kullanıcıları başvuru tipi seçimi ile kendisi veya kendisi ile beraber çocukları için de seçim gerçekleştirebilir. Detaylı bilgi için NN Hayat ve Emeklilik internet sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip edebilir, Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL