• Geri dön

  • 306 Görüntülenme

  • 585 Haber

  • 1.932 İşletme görüntülenme


Vodafone, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için Vodafone Sultanlar Ligi ve A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularının rol aldığı özel bir video yayınladı. Videoda, sosyal medya üzerinden Filenin Sultanları’na gelen yorumların yapay zekâ tarafından birleştirilmesi sonucu oluşan mesajlara yer veriliyor.

Kadınların güçlenmesine yönelik projeleriyle tanınan Vodafone, ekonomik ve toplumsal hayatta toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasına destek vermeyi sürdürüyor. Vodafone, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Vodafone Sultanlar Ligi ve A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularının rol aldığı özel bir videoyla kutladı. Videoda, sosyal medya üzerinden Filenin Sultanları’na gelen yorumların yapay zekâ teknolojisiyle cümlelere dönüştürülmesi sonucu oluşturulan mesajlar okunuyor. Mesajlarda, kadın voleybolcuların başta kız çocukları ve kadınlar olmak üzere tüm toplum için ilham ve cesaret kaynağı olmasına vurgu yapılıyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin şunları söyledi:

“Kadınların güçlenmesini destekleyen bir şirket olarak, Türk kadın voleybolunun yanında duruyoruz. Kadın voleybolcularımızın şampiyon olmaktan öte toplumumuza yaşattıkları farklı duygular da var. Kız çocukları ve kadınlar başta olmak üzere hepimize ilham ve cesaret vermeleri çok kıymetli. Bu fikirden yola çıkarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle özel bir iletişim çalışması gerçekleştirdik. Twitter ve Instagram üzerinden Filenin Sultanları için yapılan yorumları toplayarak yapay zekâyla birleştirdik. Ortaya çıkan cümleleri hepimizin duygularına tercüman olan bir video filmine dönüştürdük. Bu vesileyle, bize kazandırdıkları her şey için, kadınların gücünü tüm dünyaya duyurdukları için Filenin Sultanları’na bir kez daha teşekkür ediyoruz. Vodafone olarak ‘Biz burdayız’ diyen tüm kadınların yanında durmaya devam edeceğiz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.”

Vodafone’un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü videosunda yer alan mesajlar:

Dünyanın zirvesine çıkmak… Kolay mı?
Siz bunu başardınız.
O küçük kız çocuklarından
dünyanın en güçlü kadınlarını yarattınız.
Daha fazlasını da yapacaksınız.
Kazanacağınız sadece bir maç değil.
Milyonlar için umut. Ve cesaret.
Evet. Her sporcu kazanmayı hayal edecek.
Ama binlerce kadın da, sayenizde “başardım” diyecek.
Milyonlarca çocuk hayallerini büyüterek büyüyecek.
Ve hep şöyle anılacaksınız:
Her hayalin kurulabileceğini
kurulan her hayalin gerçekleşebileceğini
gösteren kadınlar.

Vodafone’un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırladığı videoyu izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=6mOwkeEkdM8

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL