• Geri dön

  • 707 Görüntülenme

  • 585 Haber

  • 1.932 İşletme görüntülenme


Vodafone, Yanımda uygulamasına yeni bir özellik ekledi. Telekom sektöründe bir ilk olan Yanımda Premium üyelik hizmetiyle, Vodafone bireysel faturalı müşteriler, aylık ücret karşılığında çeşitli fırsat ve avantajlardan yararlanabiliyor.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine yenilikçi dijital servisler sunmaya devam ediyor. Vodafone Yanımda uygulamasını yeni özelliklerle geliştirmeye devam eden Vodafone, son olarak Yanımda Premium üyelik hizmetini kullanıma sundu. Vodafone bireysel faturalı müşterilerin aylık ücret karşılığında sahip olabildiği Yanımda Premium, kullanıcılarına çeşitli fırsat ve avantajları bir arada sunuyor. Telekom sektöründe bir ilk olan Yanımda Premium ile dijital dünyanın ayrıcalıklarına tek çatıdan ulaşmak mümkün oluyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Vodafone Yanımda bugün ayda 16 milyonu aşkın kişinin yaklaşık 300 milyon kez girdiği, Türkiye’nin sık kullanılan ve sevilen mobil uygulamalarından biri. Müşterilerimiz, bu uygulamayı her 36 saatte bir kullanıyor. Vodafone Yanımda uygulamamızı müşterilerimizin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda geliştirmeye devam ediyoruz. Son olarak, Yanımda Premium üyelik hizmetini başlattık. Aylık ücret karşılığında Yanımda Premium üyelerimize çok özel fırsat ve avantajlardan yararlanma imkânı sağlayacağız. Sektörümüzde bir ilk olan Yanımda Premium, üyelerine dijital dünyanın ayrıcalıklarını tek çatıda sunacak. Müşterilerimizi bu özel hizmetten yararlanmaya davet ediyoruz.”

Lansmana özel ilk ay 4,90 TL

Yanımda Premium, lansmana özel olarak ilk ay sadece 4,90 TL, sonraki aylarda 29,90 TL olacak şekilde aylık üyelik bedeliyle sunuluyor. Müşteri iptal etmediği sürece 30 günlük periyotlarla üyeliği yenileniyor. Yanımda Premium, taahhütsüz üyelik modeline dayanıyor. Buna göre, müşteriler cayma bedeli olmadan, istediği zaman üyeliğini iptal edebiliyor ve sonrasında dilediği zaman tekrar üye olabiliyor. Bununla birlikte, üyeliğini iptal eden müşteriler üye olduğu dönem sonuna kadar haklarından yararlanabiliyor. Premium avantajlarıyla müşteriler bir ay boyunca 320 TL değerinde faydalardan yararlanabiliyor. Yanımda Premium üyeliği, mobil ödeme yöntemiyle faturaya yansıtılarak kolayca gerçekleştirilebiliyor ve Premium üyelik için ekstra mobil ödeme ücreti ödenmiyor.

Özel faydalar sunuluyor

Yanımda Premium üyeliği kapsamında müşterilere pek çok fayda sunuluyor. Müşteriler, Her Şey Yanımda alışverişlerinde 50 TL indirimin yanı sıra Hediye Çark’ında her hafta GB garantili ikinci çevirme hakkı, tüm çevirmeleri yaptıklarında ise toplamda 10 GB kazanıyor. Ayrıca, bir aylık hediye BluTV üyeliğine sahip oluyor. Kişisel dijital asistan TOBi de Yanımda Premium üyelerine öncelikli canlı destek hizmeti veriyor. Yanımda Premium üyeleri, ay boyunca faydalarından yararlandıklarında 320 TL’yi bulan tasarruf etmiş oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL