• Geri dön

  • 469 Görüntülenme

  • 585 Haber

  • 1.932 İşletme görüntülenme


Vodafone, yenilikçi kampanyalarıyla müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Vodafone Pay ve Vodafone tarifelerinin güçlerinin birleştirildiği Bütçe Dostu Tarifeler ile Vodafone’a gelenler, 6 ay boyunca 100 TL iade ve 12 ay boyunca fatura aşımını önleyen ücretsiz Durma özelliği kazanıyor.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine yenilikçi kampanyalar sunmaya devam ediyor. Vodafone, Vodafone Pay ve Vodafone tarifelerinin güçlerini birleştirdiği yeni Bütçe Dostu Tarifeler kampanyası kapsamında, faturalı ve faturasız Bütçe Dostu Tarifelerine gelen müşterilerine 6 ay boyunca Vodafone Pay uygulamasındaki “Vodafone Cüzdanım” üzerinden tanımlanacak 100 TL hediye, faturalı Bütçe Dostu Tarifelerine gelen müşterilerine ise 12 aylık kontrat süresi boyunca tanımlayabilecekleri ve fatura aşımını önleyen Durma paketini hediye ediyor.

Kampanyayı değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Son yıllarda yaşanan ekonomik gelişmelerle birlikte müşterilerimizin bütçe hassasiyetinin arttığını görüyoruz. Yaptığımız araştırmalar, müşterilerin operatör tercihlerinde fatura aşım kontrolü olması, uygun teklifler sunulması, tarifenin ekonomik olması, ek faydalar verilmesi, tekliflerin kolay anlaşılması gibi nedenlerin rol oynadığını gösteriyor. Bu doğrultuda, Vodafone’a yeni gelen müşterilere yenilikçi ürün ve hizmetlerimiz ile ekonomik faydalar sağladığımız bir tarife portföyü geliştirdik. Yeni faturalı ve faturasız Bütçe Dostu Tarifelerimize gelen müşteriler Durma özelliği sayesinde faturasında sürprizlerle karşılaşmadığı gibi 6 ay boyunca 100 TL hediye kazanıyor. Vodafone olarak, yenilikçi kampanyalarımızla müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

Fatura şoku yaşanmıyor

Vodafone’un yeni Bütçe Dostu Tarifeler kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler, aktivasyon sonrasında kişisel dijital asistan TOBi aracılığıyla ücretsiz Durma paketini tanımlayabiliyor. Durma özelliği sayesinde faturalı tarifelerde aşım olmuyor ve müşteriler 12 aylık kontrat süresi boyunca fatura şoku yaşamıyor.

Aylık 100 TL hediye ediliyor

İster faturalı, ister faturasız Bütçe Dostu Tarife alan müşteriler 6 ay boyunca 100 TL kazanıyor. Müşteriler, Vodafone Pay uygulamasındaki 100 TL’sini kazanmak için kullanacağı kodu TOBi’den alıyor. Faturalı Bütçe Dostu Tarife veya faturasız Bütçe Dostu Kolay Paket alan müşteriler 6 ay boyunca aylık 100 TL hediyesini Vodafone Pay içindeki “Cüzdanım”dan alıyor. Vodafone Pay Cüzdanım ile cep telefonu fatura ödemesi yapılabiliyor, Kolay Paket yüklenebiliyor, İstanbulkart’a bakiye yüklenebiliyor, doğalgaz/su/elektrik gibi temel ev faturaları ödenebiliyor ve Vodafone Her Şey Yanımda üzerinden alışveriş yapılabiliyor.

Vodafone’un Bütçe Dostu Tarifeler kampanyası hakkında ayrıntılı bilgi için https://www.vodafone.com.tr/kampanyalar/butce-dostu-kampanyasi adresi ziyaret edilebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL