• Geri dön

  • 1.357 Görüntülenme

  • 585 Haber

  • 1.932 İşletme görüntülenme


Vodafone’un yeni “Eşim Dostum” kampanyasında eşi dostu aracılığıyla Vodafone tarifelerine gelenlere %25’e varan indirim yapılacak. Yakınlarını Vodafone’lu yapan müşteriler için ise kampanya sonunda hediye GB tanımlanacak.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine dijital dünyada kazandıran fırsatlar sunmaya devam ediyor. Vodafone’un yeni “Eşim Dostum” kampanyasında, eşi dostu aracılığıyla Vodafone tarifelerine gelenlere %25’e varan indirim yapılacak. Kampanya kapsamında yakınlarını Vodafone’lu yapan müşteriler için ise kampanya sonunda hediye GB tanımlanacak. Buna göre, faturalı mobil müşteriler için 3 ay geçerli 5 GB hediye internet ve 3 aylık ücretsiz YouTube Premium hediyesi, faturasız mobil müşteriler için ise 3 ay geçerli 5 GB hediye internet tanımlanacak. Vodafone müşterilerine sunulan hediye GB’ların tanımlanabilmesi için müşterinin yakınının hat aktivasyonunun yapılmış olması gerekecek. “Eşim Dostum” kampanyası 8 Kasım’a kadar geçerli olacak.

Kampanyayı değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Vodafone olarak, avantajlı kampanyalarımızla müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Yeni kampanyamızda eşi dostu aracılığıyla Vodafone tarifelerine gelenlere %25’e varan indirim sağlıyoruz. Vodafone’lular Vodafone Yanımda üzerinden yakınları ile paylaşmak için faturalı Red tarifelerinde geçerli indirim şifresini paylaşabilecek. Böylece, ister ailelerini isterlerse de arkadaşlarını %25 indirimle Vodafone’a çağırabilecek. Ayrıca, kampanya kapsamında yakınlarını Vodafone’lu yapan müşterilerimiz için kampanya sonunda hediye GB tanımlayacağız. Herkesi yeni kampanyamızdan yararlanmaya davet ediyoruz.”

Red 20 GB ve Red 25 GB tarifelerde indirim

“Eşim Dostum” kampanyasıyla, Vodafone’lular ister ailelerini isterlerse arkadaşlarını Vodafone’a çağırabilecek. Yakınları için Vodafone Yanımda’dan aldıkları “Eşim Dostum” indirim şifresiyle Red 20 GB ve Red 25 GB tarifelerde geçerli %25’e varan indirim sağlayacak. “Eşim Dostum” kampanyası için sadece online kanal ve mağazalardan kampanya girişi yapılabilecek. Vodafone “Eşim Dostum” indirim kodu mevcut müşteriler tarafından kendilerine ikinci hat alırken de kullanılabilecek. Diğer yandan, 26 yaş altı FreeZone’lu müşteriler hem tarife indiriminden hem de sosyal medya ve oyun uygulamalarında geçerli ek 20 GB internet faydasından yararlanabilecek.

Red’den ayrıcalıklarla dolu bir dünya

Vodafone Red 20 GB ve Red 25 GB tarife kullanıcıları, Red’in ayrıcalıklı dünyasından da faydalanabiliyor. Vodafone Red, müşterilerinin uçtan uca iletişim ihtiyaçlarını karşılarken, onlara seyahatten ulaşıma, eğlenceden yeme içmeye kadar pek çok alanda birçok ayrıcalık sunuyor. Vodafone Red müşterilerine son 1 yılda yaklaşık 1,4 milyar TL’lik ayrıcalık sağlandı.

Avantajlı fiyatlarla Vodafone’a geçmek için http://vftr.co/bbtarifeler adresinden tarifeler incelenebilir.

Vodafone’un “Eşim Dostum” kampanyası hakkında ayrıntılı bilgi için vodafone.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL