• Geri dön

  • 3.447 Görüntülenme

  • 580 Haber

  • 1.930 İşletme görüntülenme


Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2020 Kış Mevsimi heyecanı 1 Şubat Cumartesi günü başladı. Riot Games Espor Sahnesi’nde sürecek 9 haftalık Kış Mevsimi maratonunun açılış mücadelesi, 2019 Türkiye Büyük Finali’nde kozlarını paylaşan Royal Youth ve SuperMassive Esports’u karşı karşıya getirdi.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi‘nde 2020 Kış Mevsimi heyecanı bugün başladı. 9 hafta sürecek mevsim mücadelesinin ilk maçı saat 14.00’da geçtiğimiz senenin TBF şampiyonu Royal Youth ile finalist SuperMassive Esports arasında oynandı. TBF rövanşı olarak bakılan mücadeleyi, maça hızlı başlayan SuperMassive kazandı. İlk günün diğer mücadelelerinde ise; Dark Passage, Istanbul Wildcats’i mağlup ederken, 1907 Fenerbahçe Espor – 5 Ronin maçından zaferle ayrıldı. Günün son karşılaşmasında ise Galakticos – Beşiktaş’ı geçerek vadiden galibiyetle ayrılan diğer takım oldu. Yarın saat 14.00’da başlayacak ikinci gün müsabakalarıyla birlikte ligde ilk haftanın puan durumu belli olacak.

Maçlar her hafta Riot Games Espor Sahnesi’nde canlı izlenecek

Bu yıl Kış Mevsimi’nde Royal Youth, SuperMassive Esports, 1907 Fenerbahçe Espor, Beşiktaş, Dark Passage, Galakticos, İstanbul Wildcats, 5 Ronin ve Team Aurora olmak üzere toplam 9 takım şampiyonluk için mücadele edecek. Cumartesi ve Pazar günleri saat 14.00’da başlayacak olan maçlar her hafta Riot Games Espor Sahnesi’nde canlı olarak izlenebilecek. İlk 5 hafta için 17 Ocak’ta satışa sunulan biletlerin satışı hem Biletix üzerinden hem de alandaki gişeden devam ediyor.

Mevsimin tüm karşılaşmaları online mecralardan da canlı olarak yayınlanacak. LoL Espor Twitch hesabından (https://watch.lolesports.com/) ve YouTube (http://www.youtube.com/LoLespor) kanallarından tüm mücadeleleri naklen izleyebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL