• Geri dön

  • 543 Görüntülenme

  • 585 Haber

  • 1.932 İşletme görüntülenme


Vodafone FLEX, dünyanın önde gelen akıllı telefon markalarından Samsung’un yeni Galaxy S24 ailesini portföyüne kattı. Vodafone müşterileri, yapay zekâ özelliğiyle pazarda yeni bir çağın başlangıcı olarak kabul edilen Galaxy S24 akıllı telefonlara kredi kartsız 3 ay taksit imkânıyla sahip olabiliyor.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine son teknoloji akıllı telefonları Vodafone FLEX avantajlarıyla sunmaya devam ediyor. Dünyanın önde gelen akıllı telefon markalarından Samsung’un yeni Galaxy S24 ailesi, Vodafone’un online kanalında ön satışa sunuldu. Vodafone, 24 Ocak itibarıyla tüm kanallarda satışa sunacağı, yapay zekâya sahip ilk akıllı telefon ailesi olarak tanıtılan Samsung Galaxy S24 serisi için kredi kartsız 3 ay taksit imkânı sunuyor. Ayrıca, lansmana özel olarak, Galaxy S24 ailesinden telefon alan her müşteriye 6 ay ücretsiz BluTV aboneliği, S24 256 GB modelinde ön satışa özel vade farksız peşin fiyatına 3 ay ödeme fırsatı ve S24 Ultra modelinin 512 GB versiyonunu 256 GB fiyatına alabilme imkânı sağlanıyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Vodafone Türkiye olarak, en yeni dijital teknolojileri dünyayla aynı anda ve en uygun tekliflerle müşterilerimizin kullanımına sunmaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda, dünyanın önde gelen akıllı telefon markalarından Samsung’un yeni Galaxy S24 akıllı telefon ailesini Vodafone FLEX portföyümüze katmanın heyecanını yaşıyoruz. Müşterilerimiz, 17 Ocak itibarıyla online kanalda ön satışa sunulan, 24 Ocak itibarıyla da tüm kanallarda satışa sunulacak olan Samsung akıllı telefonlara Vodafone FLEX avantajlarıyla sahip olabiliyor. Diğer yandan, Samsung ile yaptığımız stratejik işbirliğiyle, müşterilerimize finansal çözümler ve avantajlı kampanyalar ile son teknolojik ürünleri sağlamayı hedefliyoruz. Tüm müşterilerimizi son teknolojiye sahip akıllı telefonlarla tanışmak üzere Vodafone’a davet ediyoruz.”

Mağazalarda deneyimleme imkânı

İlk yapay zekâlı akıllı telefon olarak tanıtılan Samsung Galaxy S24 ailesi, bu yönüyle akıllı telefon pazarında yeni bir çağın başlangıcını temsil ediyor. Vodafone müşterileri, Samsung Galaxy S24 128 GB modelini ayda 13.750 TL’ye, Samsung Galaxy S24+ 256 GB modelini ayda 16.450 TL’ye ve Samsung Galaxy S4 Ultra 256 GB modelini ayda 26.650 TL’ye satın alabiliyor. Müşteriler, ülke genelindeki tüm Vodafone mağazalarında Samsung Galaxy S24 ürününü deneyimleyebilecek. Seçili 125 Vodafone mağazasında ise Yapay Zekâ Deneyim Alanı bulunacak.

10’u aşkın kategoride 1.000’den fazla ürün

Vodafone FLEX, Vodafone müşterilerinin ihtiyaç ve talepleri için çok geniş ve çeşitli ürün portföyü sunan bir son teknoloji dünyası. “Seç Seç Al” mottosuyla duyurulan Vodafone FLEX dünyası “ürünü seç, ödemeni seç ve kolayca al” ilkesine dayanıyor. Vodafone FLEX’te toplam 10’u aşkın kategoride 1.000’den fazla ürün yer alıyor. Müşteriler, zengin seçenekler arasından aradığı ürüne kolayca ulaşabildiği gibi, kendine uygun ödeme yöntemini de seçebiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL