• Geri dön

  • 588 Görüntülenme

  • 585 Haber

  • 1.932 İşletme görüntülenme


Vodafone FreeZone, gençlerin hayatına dokunan yeni güzelliklerini “FreeZone’da Yaşa Takılanlar” sloganıyla duyurdu. FreeZone’lu gençlere en popüler sosyal medya ve oyun uygulamalarında geçerli güçlü internet hediyesinden gençlerin en çok tercih ettiği markalarda indirimlere kadar pek çok fayda sunuluyor. Diğer yandan, Vodafone’un yenilikçi Link at platformuyla arkadaşını veya yakınını FreeZone’a getiren gençler 300 TL nakit kazanıyor.

Vodafone, gençlik markası Vodafone FreeZone çatısı altında sunduğu güzelliklerle genç müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Vodafone FreeZone’un “FreeZone’da Yaşa Takılanlar” sloganıyla duyurduğu yeni güzellikler kapsamında, gençlere en popüler sosyal medya ve oyun uygulamalarında geçerli güçlü internet hediyesinden gençlerin en çok tercih ettiği markalarda indirimlere kadar pek çok fayda sunuluyor. Ayrıca, Vodafone’un yenilikçi Link at platformuyla arkadaşını veya yakınını FreeZone’a getiren gençler 300 TL nakit kazanıyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Vodafone FreeZone olarak genç müşterilerimizi ve yaşadıkları zorlukları anlıyor; sunduğumuz faydalarla gençlerin yanında olmaya devam ediyoruz. TOG’un Konda işbirliğiyle gerçekleştirdiği ‘Gençlerin İhtiyaçları Araştırması’na göre, gençlerin büyük çoğunluğu ekonomik koşullardan dolayı umutsuz. Bu araştırma, gençlerin ihtiyaçlarının özellikle ulaşım, yeme-içme, kişisel gelişim ve eğlence alanlarında yoğunlaştığını gösteriyor. Biz de bu ihtiyaçlardan yola çıkarak FreeZone dünyasını sürekli geliştiriyoruz. ‘FreeZone’da Yaşa Takılanlar’ sloganıyla duyurduğumuz yeni güzelliklerle 26 yaş altında olan tüm gençlere ‘Yaşın dolmadan FreeZone güzelliklerinden faydalan’ diyoruz. Bu kapsamda, genç müşterilerimize genişletilmiş portföyümüzden ve marka işbirliklerimizden yararlanma imkânı sunuyoruz. Ayrıca, yenilikçi Link at platformumuzla arkadaşını veya yakınını FreeZone’a getiren gençlere 300 TL nakit kazandırıyoruz. Vodafone FreeZone olarak, yenilikçi ürün ve servislerimizle genç müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz.”

Kazandıran marka işbirlikleri

Vodafone FreeZone’lular, tarifelerine ek, en popüler sosyal medya ve oyun uygulamalarında (TikTok, Instagram, Facebook, PubG Mobile, Twitch, Discord, Teamfight Tactics, vb.) geçerli her ay 20 GB’ye kadar internet hediyesinden yararlanabiliyor. FreeZone’lu gençlere ayrıca, Paribu Cineverse sinemalarında ister bilette ister büfede geçerli 50 TL değerinde CGV para, KFC’de seçili menülerde 70 TL indirim, Seyahat Yanımda’dan alınacak otobüs biletlerinde 100 TL indirim, 3 ay ücretsiz YouTube Premium üyeliği, Uber’in ilk kullanımlarında geçerli 100 TL indirim, Vodafone Her Şey Yanımda içinde bulunan FreeZone Oyun Dükkan’da konsoldan klavyeye yüzlerce popüler gaming ürününde 100 TL indirim, Vodafone Pay üzerinden İstanbulkart bakiye yüklemesinde para iadesi ve Vodafone Pay ile E-pin alışverişlerinde 50 TL indirim sunuluyor.

Genç Vodafone’lulara 300 TL kazanma fırsatı

Araştırmalara göre, gençlerin %70’i YouTube ya da Instagram’da en az bir influencer’ı takip ediyor ve onları aynı dili konuştukları birer arkadaş gibi görüyor. Gençlerin %44’ü satın alım kararı verirken influencer’ların tavsiyelerini göz önünde bulunduruyor. Bununla birlikte, gençlerin %82’si aile fertlerini ve arkadaşlarını en güvenilir kaynak olarak kabul ediyor. Bu tespitlerden yola çıkan Vodafone da yenilikçi platformu Link At ile gençlere çok özel bir fırsat sunuyor. Vodafone müşterisi olup olmaması fark etmeksizin herkesin yararlanabileceği bu platform üzerinden link oluşturup WhatsApp veya sosyal medya mecralarından paylaşarak yakınını, arkadaşını ya da akrabasını Vodafone’a getiren herkes getirdiği kişi başına 300 TL kazanıyor. Vodafone FreeZone’lu gençler de FreeZone’un güzelliklerle dolu dünyasını bu platform sayesinde birbirine tavsiye ederek para kazanabiliyor. Vodafone’un Link At kurgusuna https://www.vodafone.com.tr/link-at-para-kazan adresinden erişilebiliyor.

FreeZone’lulara 59 milyon TL’lik fayda

Vodafone FreeZone hem gençlik portföyünde yaptığı yeniliklere hem de gençlerin en büyük tutku alanlarından biri olan gaming için yaptığı kampanyalarla gençlere yatırım yapmaya devam ediyor. Vodafone FreeZone gençlere özel tarifelerine ek verdiği hediye GB’ler ile 45 milyon TL değerinde katkı sağladı; en popüler oyun ve sosyal medya faydaları 2,5 milyonu aşkın kullanıcıya ulaştı. Espor pazarına son 1 yılda yaklaşık 12 milyon TL’lik yatırım yapan Vodafone FreeZone, çeşitli markalardan verdiği indirimler ve faydalar ile müşterilerine 1 yılda 1,5 milyon TL değerinde destek verdi. Toplamda ise FreeZone’lulara 59 milyon TL değerinde fayda sağlanmış oldu. Vodafone FreeZone, tüm sosyal medya hesaplarından yaptığı iletişimlerle ise 17 milyon kişiye ulaştı.

Vodafone FreeZone’un sunduğu faydalar hakkında ayrıntılı bilgi için Faturalı ve Faturasız Genç Tarifeleri | Vodafone Freezone adresi ziyaret edilebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL