• Geri dön

  • 1.056 Görüntülenme

  • 585 Haber

  • 1.932 İşletme görüntülenme


Vodafone FLEX, avantajlı kampanyalarıyla müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. FLEX’in okula dönüş kampanyası kapsamında, 4 farklı akıllı çocuk saati modeli indirimli olarak ve faturaya ek 12 ay ödeme kolaylığıyla satın alınabiliyor. Vodafone, 3 GB mobil internet içeren Akıllı Çocuk Saati Tarifesi’ni ise ilk 2 ay sadece 30,9 TL’den sunuyor.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine dijital dünyada kazandıran fırsatlar sunmaya devam ediyor. Vodafone FLEX’in okula dönüş kampanyası kapsamında, 4 farklı akıllı çocuk saati modeli (TCL MT40, TCL MT42, Bilicra Vision, Bilicra Connect) indirimli olarak ve faturaya ek 12 ay ödeme kolaylığıyla satın alınabiliyor. Vodafone ayrıca, 3 GB mobil internet, 500 SMS ve 500 dakika içeren Akıllı Çocuk Saati Tarifesi’ni ilk 2 ay sadece 30,9 TL’den sunuyor. Kampanya Ekim sonuna kadar sürecek.

Kampanyayı değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Akıllı çocuk saatleri son yıllarda hem ebeveynler hem de çocukların en sevdiği teknolojik aksesuarlar arasında yer alıyor. Bu cihazlar, çocuklara zamanı takip edecekleri kolay bir sistem sunmasının yanı sıra birçok farklı işlevi ile hem çocukların hem de ebeveynlerin hayatı kolaylaştıran çözümlere sahip. Akıllı çocuk saatlerinin ebeveynler tarafından tercih edilmesinin en önemli nedenlerinden biri, çocuklarıyla bir telefona ihtiyaç duymadan iletişim kurabilmeleri. SIM kartlı akıllı çocuk saati modellerinde ise telefon bağlantısı olmadan sesli ve görüntülü görüşme yapmak mümkün. Biz de okula dönüş döneminde müşterilerimizin çocuklarıyla rahatça iletişim kurabilmeleri için hem FLEX çatısı altında indirimli akıllı çocuk saat modelleri hem de özel bir tarife sunuyoruz. Vodafone olarak, avantajlı kampanyalarımızla müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

Çocukların güvenliği için anlık takip

Akıllı çocuk saatleriyle ebeveynler çocuklarını anlık takip ederek güvende olduklarından emin olabiliyor. Akıllı çocuk saatlerinde bildirim takibi, alarm, sesli ve görüntülü arama yapabilme, adımsayar ve uyku takibi gibi pek çok özellik bulunuyor. Bu saatlerdeki GPS sayesinde ebeveynler çocuklarını okulda, parkta ya da dışarıda olduğu diğer zamanlarda rahatlıkla takip edebiliyor.

İlk 2 ay indirimli

Vodafone’un akıllı çocuk saatlerine özel tasarladığı 3 GB’lık tarife ilk 2 ay 30,9 TL, geri kalan 10 ay 60,9 TL’den sunuluyor. Akıllı Çocuk Saati Tarifesi ve FLEX çatısı altında sunulan akıllı çocuk saati modelleri Vodafone bayilerinden, alternatif satış kanallarından ya da online mağazadan satın alınabiliyor.

Vodafone’un kampanyası hakkında ayrıntılı bilgi için vodafone.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL