• Geri dön

  • 313 Görüntülenme

  • 152 Haber

  • 110 İşletme görüntülenme


Bütünsel sağlık yaklaşımını destekleyen Zade Vital, yerli tohumların şifasını cildinize ve saçlarınıza taşıyor. Doğal olarak içerdiği vitamin, mineraller ve doymamış yağ asitleriyle yaz döneminde saç ve cilt sağlığına destek oluyor.

SAÇLARA ISIRGAN TOHUMU YAĞI DESTEĞİ

Cold Press Isırgan (Urtica dioica, Nettle) Tohumu Yağı, içerdiği esansiyel çoklu doymamış yağ asitlerinin etkisiyle saç köklerinin sağlığının korunmasını destekliyor. Isırgan Tohumu Yağı'nda yer alan yüksek orandaki Omega-3, C ve E vitaminleri sağlıklı saç oluşumuna katkı sağlarken saç derisinin yenilenmesine destek oluyor.

DOĞAL NEMLENDİRME İÇİN KENEVİR TOHUMU YAĞI

Derinlemesine nemlendirme özelliği ile tüm dünyada tercih edilen içeriklerden biri olan kenevir (Cannabis Sativa, Hemp) tohumu yağı; içeriğinde doğal olarak omega 6 ve omega 3 doymamış yağ asidi barındırıyor. Zade Vital Kenevir Tohumu Yağı, içeriğindeki yararlı bileşenleri kaybetmeden soğuk pres yöntemiyle elde ediliyor. Özellikle yaz döneminde yoğun güneş maruziyetinden sonra kuruyan ve hassaslaşan cilde uygulanarak, cilt nemine ve sağlığına destek sağlıyor. Ayrıca gözenek tıkama riski olmaması sebiyle yağlı ciltler için de verimli bir alternatif haline geliyor. Zade Vital Kenevir Tohumu Yağı THC ve CBD içermiyor.

ANTİOKSİDAN CİLT BAKIMI

UV başta olmak üzere çevresel tehditler ve yaşın ilerlemesi gibi pek çok faktör cildimizin yıpranmasına sebep oluyor. Zade Vital Nar Çekirdeği Yağı, doğal olarak içerdiği Omega-5 yağ asidin sayesinde serbest radikallere karşı güçlü bir etki gösteriyor. Antioksidanlar açısından zengin olan Nar Çekirdeği Yağı cildin normal kolajen seviyesinin korunmasını desteklerken C vitamini cildin ışıldamasına yardımcı oluyor. Isı ve kimyasal işlem olmadan, soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen bu formül, cilt tarafından kolayca emiliyor, her cilt tipi için güvenli ve keyifli bir bakım sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL