• Geri dön

  • 239 Görüntülenme

  • 152 Haber

  • 108 İşletme görüntülenme


Son yıllarda sağlıklı yaşam meraklılarının en çok tercih ettiği gıda takviyelerinin başında “kollajen” yer alıyor. Doku ve organlarımızın yapısında doğal olarak bulunan kollajen, yapısal ve işlevsel olarak oldukça önem taşıyor. Yaşla beraber kollajen sentezi azaldığından kollajen takviyesi alınması normal sağlığın korunmasında yardımcı oluyor.

Zade Vital Medikal Direktörü Dr. Burçak Deniz Dedeoğlu, vücudumuzdaki proteinin yaklaşık üçte birini oluşturan kollajenin özellikle bağ dokunun yapısında bol miktarda bulunduğunu belirtiyor. Dr. Dedeoğlu, ayrıca kollajenin hücre ve dokuların birbirine tutunarak bir arada olmasını sağladığını ekliyor.

“Vücudumuzda farklı işlevlerde onlarca tip kollajen bulunuyor. Cilt sağlığı için tercih edilen kollajen takviyelerinde, tip 1 kolajen bulunmasına dikkat edilmesi gerekiyor” diyen Dr. Burçak Deniz Dedeoğlu sözlerini şöyle sürdürüyor:

“Yaşın ilerlemesi, çevresel nedenler, genetik faktörler, zararlı güneş ışınları gibi pek çok sebep doğal kollajen miktarının azalmasına yol açabiliyor. Dolayısıyla hekim kontrolü dahilinde kollajen takviyesi kullanılması normal cilt sağlığının korunmasında rol oynuyor”.

Canlı ve ışıltılı cilt yapısının korunmasında rol oynayan Zade Vital Marine Kollajen kapsül formdaki besin desteği, açık denizlerden elde edilen balık kollajeninden oluşuyor. İçeriğindeki sinerjik sekizli olarak adlandırılan; elastin, hyalüronik asit, üzüm çekirdeği ekstresi, kavundan elde edilen süperoksit dismutaz, çinko, biotin ve C vitamininin etkisiyle güzelliğinizi destekliyor.

Bir pakette 40 adet kapsül içeren Marine Kollajen Kapsülü, çantanızda rahatlıkla taşıyarak günün her saati, her yerde kollajen takviyenizi kolayca almanızı sağlıyor. Her beş kapsülde 2000 mg hidrolize kollajen içeren Zade Vital Marine Kollajen, düzenli kullanımda cildin normal nem dengesinin korunmasına ve normal elastikiyetinin desteklenmesine yardımcı oluyor.

***Takviye edici gıdaları kullanmadan önce lütfen doktorunuza danışınız.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL