• Geri dön

  • 282 Görüntülenme

  • 152 Haber

  • 110 İşletme görüntülenme


Zade Vital Medikal Müdürü Dr. Burçak Deniz Dedeoğlu, sağlığın bütünsel olarak desteklenmesi için vücudumuzdaki D vitamini miktarının önemine değinerek düzenli D vitamini takviyesinin normal bağışıklığın korunmasında rol oynadığını söylüyor.

Sağlam kemik oluşumunu ve kemik sağlığını desteklemek için D3 vitamini oldukça önem taşıyor. Kemiklerin birincil bileşeni olan kalsiyum, emilimini yağda çözünen bir vitamin olan D vitamini ile birlikte gerçekleştirebiliyor. Vücudumuzda D vitamininin üretilebilmesi için güneş ışınlarının, ciltte yer alan kimyasalları aktif bir vitamin (kalsiferol) formuna dönüştürmesi gerekiyor.

Özellikle kış aylarında vücudumuzun giysilerle örtülü olması, güneşli gün sayısının ve dışarıda geçirilen zamanın azalması çoğu kişide D vitamini eksikliğini beraberinde getiriyor. Uzmanlar, özellikle kış aylarında hekim kontrolünde D vitamini takviyesi alınmasını öneriyor.

D VİTAMİNİ TAKVİYESİ HER YAŞ GRUBU İÇİN ÖNEMLİ

Zade Vital Medikal Müdürü Dr. Burçak Deniz Dedeoğlu, D vitamininin çocuklarda normal kemik gelişiminin desteklenmesi ve normal diş sağlığının korunması için oldukça önemli olduğunu belirtiyor. Dedeoğlu, ileri yaşlarda görülen D vitamini eksikliklerinde ise kemiklerin yumuşak, ince ve kırılgan hale gelip osteoporoz riskini arttıracağını ekliyor.

Sağlıklı yaşam dostu Zade Vital'in soğuk sıkım doğal sızma zeytinyağı ile formüle edilen ve GMP standartlarında son teknoloji ile üretilen D3 Vitamini damla ve kapsülü, doz ayarlama ve emilim kolaylığı sağlıyor. 30 Yumuşak Kapsül içeren D3 Vitamini her bir kapsülünde 1000 I.U. D3 Vitamini Kolekalsiferol içeriyor. Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunan Zade Vital D3 Vitamini, hücre bölünmesinde de görev alıyor, kalsiyum ve fosfor gibi önemli elementlerin normal emilimine destek oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL