• Geri dön

  • 194 Görüntülenme

  • 152 Haber

  • 110 İşletme görüntülenme


Sağlıklı yaşam dostu Zade Vital’in çocuklara özel olarak geliştirdiği Miniza Serisi, okul dönemindeki çocukların sağlıklı beslenme ve gelişimlerine destek olurken, ailelerin yüzü gülümsüyor.

Okul zillerinin çalmasıyla beraber Zade Vital Miniza Serisi’nde bulunan etkili ve lezzetli formüller, çocukların geleceğe sağlıklı adımlar atmasını destekliyor. Miniza ürünlerinin çocukların farklı ihtiyaçlarını destekleyen zengin formülleri arasında; Türkiye’de ilk kez yer fıstığı yağı ve çörek otu yağı içeren balık yağı şurupları da bulunuyor. Vitamin ve mineral bakımından zengin Miniza ürünleri, okulların açılması ve havaların soğuması ile birlikte karşılaşılabilecek sağlık problemlerine karşı ailelerin önlem almasına yardımcı oluyor.

Miniza Power ile Okul Döneminde Artan Risklere Karşı Güçlü Koruma
Yeni eğitim döneminde kalabalık okul ortamı, değişen hava koşulları ve beslenme düzeninin değişmesi gibi etkenlerle çocukların bağışıklık sisteminin zayıflaması, yorgunluk, bitkinlik gibi durumlar yaşanması özellikle annelerin korkulu rüyası. Zade Vital, Ege Üniversitesi ile birlikte Ar-Ge merkezlerinde özel olarak geliştirdiği, Miniza Power ile yeni okul döneminde de çocukların bağışıklığını desteklemeye yardımcı oluyor. Miniza Power’ın içerdiği 9 güçlü bileşen arasında vitamin ve minerallerin yanı sıra Çörek otu, Propolis, Zeytin Yaprağı ve karamürver ekstreleri bulunuyor.

Miniza Power'da bulunan Çinko, Selenyum, C vitamini ve D vitamini bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunurken, C vitamini ayrıca yorgunluk ve bitkinliğin azalmasını da destekliyor.

Arıların ürettiği en değerli ürünlerden biri olan ve çok eski zamanlardan beri sağlık için kullanılan Propolis, doğal şifa kaynağı çörek otunun içerdiği Timokinon gibi güçlü fitokimyasallar, Zeytin yaprağının etken maddesi Oleuroperin ile zenginleştirilmiş içerikle Miniza Power, miniklere zorlu koşullarda

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL