• Geri dön

  • 750 Görüntülenme

  • 152 Haber

  • 110 İşletme görüntülenme


Bağışıklık sistemimizi ve vücut direncimizi desteklememiz gereken bu günlerde Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital®, GMP standartlarında üretilen doğal içerikli Sambucus, Çörekotu Yağı ve Probiyotik Daily ürünleri ile bağışıklığınızı desteklemede en büyük yardımcınız oluyor.

Kara Mürver Şifası: Sambucus
Bağışıklığa destek olan C vitamini ve çinko ile zenginleştirilmiş sambucus nigra ekstresinin, yapılan İn vitro (Laboratuvar ortamında)çalışmalarla, enfeksiyonun erken dönemlerinde, virüsün enfekte etme özelliğini engelleyerek baskılayabileceği gösterilmiştir. Zade Vital Sambucus nigra ekstresi, virüslere karşı bağışıklığınızı korumaya yardımcı oluyor. Kara mürver, özellikle geleneksel tıpta öksürükve üst solunum yolu enfeksiyonları gibi pek çok sağlık probleminin tedavisinde destekleyici olarak kullanılıyor. Kuvvetli antienflamatuar ve antioksidan özellikler içeren kara mürver, değişen hava şartlarıyla zayıflayan vücudumuzun bağışıklık sistemini de güçlendirmeye destek oluyor.

Hem bağışıklık hem de sindirim sisteminin destekleyicisi: Probiyotik Daily 
Bağışıklık sisteminin temelini, bağırsak florasındaki bakteriler oluşturur. Probiyotik ve prebiyotik kullanımı bağışıklık sistemini destekler. Sindirim sistemi, özellikle de bağırsaklar, dost bakterilerden oluşan geniş ve zengin bir floraya sahip. Bifidobacterium ve Lactobacillussuşları floranın temel bakterileridir. Bifidobacterium lactis Bl-04 suşunun solunum sistemi enfeksiyonlarına karşı koruyucu etkisi, klinik çalışmalarla gösterilmiştir. Probiyotikler, sindirim sistemi florasını yeniden düzenlemek, sindirim sorunlarını gidermek ve bağışıklık sistemini desteklemek için çok önemli takviyelerdir. Probiyotiklerin sindirim sistemini dengeleyici etkileri ile kabızlık, ishal, şişkinlik gibi semptomlar azalıyor, bağışıklık sistemine verdikleri destekle, vajinal flora dengeleniyor, bağışıklık sistemi güçlenerek hastalıklara karşıdirenç arttırıyor.

Hastalıklara karşı doğal destek: Çörekotu Yağı 
Bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olan Çörekotu Yağı, vücudu dış etkilerden korumaya yardımcı oluyor. Çörekotu yağı içeriğinde bulunan timokinon etken maddesinin, antimikrobiyal ve immunmodülatör etkileri olduğu biliniyor. Çörekotuyağı, bağışıklık sistemini destekleyip dengeleyerek viral ve mikrobial hastalıklara karşı vücudunuzun direncini artırmaya yardımcı oluyor. Çörekotunun içerisinde bulunan esansiyel yağlar doğal bir nemlendirici olmasının yanı sıra oluşan burun akıntıları ve tahrişlerinin önlenmesine de destek oluyor. Zade Vital®’in Cold Press yöntemiyle yağa dönüşen faydalı vitamin, mineral ve besin öğelerinin sunulduğu Çörekotu yağı, solunum yolu problemlerine karşı da bir kalkan görevi görüyor.

*** Takviye edici gıdaları kullanmadan önce lütfen doktorunuza danışınız. zadevitalhttp://www.zadevital.com.tr/

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL