• Geri dön

  • 909 Görüntülenme

  • 152 Haber

  • 110 İşletme görüntülenme


Çörek Otu yağı, nane ve okaliptus yağları ve ksilitol ile doğal olarak geliştirilen Zade Vital Nigefix Nazal Sprey, hem bağımlılık yapmıyor hem de solunum yollarını etkileyen alerjik problemleri geride bırakmanıza destek oluyor.

Mevsim geçişlerinde pek çok insanın karşılaştığı alerjik belirtilere karşı sunulan Nigefix Nazal Sprey, bitkisel yağların gücüyle sonbahar boyunca rahat bir nefes almanıza yardımcı oluyor.

Havaların soğumasıyla beraber, burun mukozasında bağışıklık sistemi hücrelerini güçlendirmeyi destekleyen ürün, formülündeki Çörek Otu, Nane ve Okaliptus yağları sayesinde farklılığını ortaya koyuyor.

Dönemsel olarak sıklaşan burun akıntısı, geniz ve burunda kaşıntı, burun tıkanıklığı ve hapşırma belirtilerinde deNigefix Nazal Spreyi içeriğiyle doğal bir çözüm olarak ön plana çıkıyor.

Nigefix Nazal Sprey, virüslerin giriş kapısı olan burun mukozasını çörek otu yağı, okaliptus ve nane uçucu yağları sayesinde nemlendiriyor ve içerdiği doğal bitkisel kaynaklarla antiviral etkinlik gösteriyor.
Uzun süreli kullanımlar için uygun olan özel sprey, ödem kaynaklı burun tıkanıklığını gidermeye de birebir…

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL