• Geri dön

  • 335 Görüntülenme

  • 152 Haber

  • 110 İşletme görüntülenme


Magnezyum desteği, yorgunluğun ve bitkinliğin azalmasına, normal enerji oluşum metabolizmasına, normal kas fonksiyonuna, normal protein sentezine, normal kemiklerin ve dişlerin korunmasına katkıda bulunuyor. Vücuttaki normal magnezyum seviyesinin korunmasını destekleyen yeni Zade Vital Magnezyum Forte, tek kullanımlık saşe formdaki magnezyum takviyesi ile kolay uygulama sunuyor.

HER GÜN 1 SAŞE GÜNLÜK TÜM İHTİYACI KARŞILIYOR

Sağlıklı yaşam destekçisi Zade Vital'in GMP standartlarına uygun olarak modern bilimin ışığında ürettiği Magnezyum Forte, her gün bir saşe tüketildiği takdirde uzmanlar tarafından önerilen günlük magnezyum ihtiyacını karşılıyor. Tek kullanımlık paketleriyle pratik ve hijyenik tüketim sağlayan Zade Vital Magnezyum Gliserofosfat Saşe, günün her saati her yerde magnezyum takviyenizi yanınızda taşıma kolaylığı sunuyor. Özel toz formu sayesinde hızlı çözünen ve düşük yan etki potansiyeline sahip Zade Vital Magnezyum Forte, tekrarlı magnezyum eksikliklerini önlemede etki gösteriyor.

Her bir saşesinde 250 mg magnezyum içeren ve temiz içeriğe sahip Zade Vital Magnezyum Forte; koruyucu, renklendirici, tatlandırıcı, şeker ve aroma içermiyor. Vegan ve vejetaryen beslenmesine uygun olarak üretilen ürün, Helal ve Koşer sertifikasına sahip. Bir kutuda 20 saşe bulunan ambalajıyla sadece eczanelerde satılıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL