• Geri dön

  • 227 Görüntülenme

  • 152 Haber

  • 108 İşletme görüntülenme


Sağlıklı yaşam dostu Zade Vital, bu yıl Babalar Günü’nde kahraman babalara eklem sağlığını destekleyerek, her yaşta hareket ve çevikliğin korunmasında rol oynayan UC-II Tip II Doğası Değiştirilmemiş Kollajen hediye edilmesini öneriyor.

Hayatımızın en büyük kahramanları babalarımızın varlığını her an hissediyoruz. Sağlıklı yaşam dostu Zade Vital, bu yıl Babalar Günü’nde, desteğini bizden hiçbir zaman esirgemeyen babalarımızın sağlıklarını korumak, geçen yılların eklemler üzerinde yarattığı baskıya destek olmak için UC-II tip II kolajen takviyesi hediye edilmesini öneriyor.

Tavuk kıkırdağından elde edilen patentli Zade Vital UC-II Doğası Değişmemiş Tip II Kollajen, küçük bir kapsül ile, eklem sağlığına, etkili bir şekilde destek oluyor. Günde bir kez pratik kullanımı ile her yaşta eklem sağlığının korunmasını destekleyen Zade Vital UC-II Tip II Kollajen, erişkinlerde hareketliliğin korunmasına yardımcı olurken ilerleyen yaşlarda eklem yorgunluğunun ve eklemler üzerinde artan baskının yarattığı etkilerin azaltılmasında yardımcı oluyor.

Zade Vital tarafından Ege Üniversitesi ARGEFAR iş birliği içinde sunulan Zade Vital UC-II Tip II Kollajen, patentli etkin madde ve 40mg’lık küçük kapsül kapsül ile kanıtlanmış etkinlik ve yüksek tolerabilite sağlıyor.

Zade Vital UC-II aynı zamanda FDA NDI (U.S. Food and Drug Administration New Dietary Ingredients / ABD Gıda ve İlaç Dairesi) Yeni Beslenme Bileşeni Onayı ile güvenilir olduğunu gösteriyor. Zade Vital Tesisleri’nde uluslararası GMP standartları ve 18 farklı kalite ve sistem sertifikası ile üretilen Zade Vital UC-II eczanelerde sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL