• Geri dön

  • 300 Görüntülenme

  • 152 Haber

  • 110 İşletme görüntülenme


Bütünsel güzelliğin savunucusu Zade Vital, taşıma kolaylığı sağlayan Marine Kollajen Kapsül ile kış aylarında da sağlıklı, nemli ve dolgun bir cilt görünümünü destekliyor.

Güzel yaş almanın yolu bütünsel sağlığın korunması ve cildin içten dışa beslenmesinden geçiyor. Cildimizde doğal olarak bulunan bir protein olan kollajen yaşın ilerlemesi, çevresel nedenler, genetik faktörler, zararlı güneş ışınları ve değişen hava koşulları gibi farklı sebeplerle vücutta azalıyor ve yapısı bozuluyor. Özellikle kış aylarında soğuk hava ve rüzgâr gibi nedenler cilt bariyerimizi yıpratarak kuruluk, nemsizlik, pullanma gibi sonuçlar doğurabiliyor. Uzmanlar, kış aylarında da cilt sağlığının korunması ve cilt bariyerinin desteklenmesi için kollajen takviyesi alınmasını onaylıyor.

Temiz içeriği ile güvenle tercih edilen Marine Kollajen kapsül, doğal ortamında yaşayan açık deniz balıklarından elde edilen kollajenden oluşuyor. İçeriğindeki sinerjik sekizli olarak adlandırılan; elastin, glutatyon, hyalüronik asit, üzüm çekirdeği ekstresi, kavundan elde edilen süperoksit dismutaz, vitamin ve minerallerin etkisiyle güzelliğinizi destekliyor.

Bir pakette 40 adet kapsül içeren Marine Kollajen Kapsül; ağır metal, GDO, pestisit, ilave şeker ve suni renklendirici içermiyor. Her beş kapsülde 2000 mg hidrolize kollajen içeren ürün düzenli kullanımda cildinize denizden gelen ışıltıyı hissettiriyor.

***Takviye edici gıdaları kullanmadan önce lütfen doktorunuza danışınız.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL