• Geri dön

  • 353 Görüntülenme

  • 152 Haber

  • 110 İşletme görüntülenme


Bedenimizin omega-3 ihtiyacı henüz anne karnındayken başlıyor ve çocukluk, ergenlik, yetişkinlik ve yaşlılıkta da bu ihtiyaç devam ediyor. Vücudumuzun üretemediği bir besin olan omega-3 yalnızca dışarıdan yiyecekler ve takviyeler aracılığı ile alınabiliyor.

Zade Vital Omega Forte, formülündeki yüksek doz balık yağı ile çok yönlü bir destek sağlıyor. Omega 3 yağ asitlerinden EPA ve DHA kalp damar sağlığının korunmasına yardımcı olurken, DHA aynı zamanda beynin, göz ve sinir sisteminin normal gelişimine katkıda bulunuyor.

Yetişkinlerde, kalp damar ve sinir sistemi sağlığı üzerine olumlu etkiler gösterirken, antiinflamatuar etkisiyle sağlıklı bir geleceğe adım atmanıza yardımcı oluyor. Yeterli miktarda omega-3 alımı çocukların sağlığı üzerinde büyüme, gelişme, beyin gelişimi gibi pek çok faktörde etki gösterirken normal sağlığın korunmasına katkıda bulunuyor.

Zade Vital Omega Forte içeriğindeki balıklar, Norveç kaynaklı kuzey derin deniz balıklarından elde ediliyor ve trigliserit formunda bulunuyor. Bu sayede daha iyi emilimle daha fazla fayda sağlıyor. Ağır metal içermeyen formül GMP standartlarında üretiliyor ve tüm üretim aşamalarına ilişkin uluslararası kalite standartlarını karşılıyor.

***Takviye edici gıdaları kullanmadan önce lütfen doktorunuza danışınız.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL