• Geri dön

  • 360 Görüntülenme

  • 152 Haber

  • 110 İşletme görüntülenme


Çocukların zekâ gelişiminde önemli rol oynayan Omega-3 takviyesi, beyin sağlığı ve sinirsel iletilerin normal fonksiyonlarının korunmasına yardımcı oluyor, çocuklar okul ve sosyal hayatlarında başarıyla ilerliyor.

Normal beyin gelişiminin desteklenmesine katkı sağlayan Omega-3 yağ asitleri, sinirsel iletilerin normal işlevlerinin korunmasında olumlu etki gösteriyor. Zade Vital Medikal Müdürü Dr. Burçak Deniz Dedeoğlu, Özellikle gelişme çağında çocukların zekâ gelişimi ve kavrama yeteneğinin desteklenmesi için düzenli Omega-3 takviyesi alınmasının önemini vurguluyor. Yapılan bilimsel çalışmalarda okul başarısı üzerinde Omega-3 desteğinin olumlu etkilerinin gözlemlendiğini söyleyen Dr. Dedeoğlu, çocukların sağlıklı gelişimleri için DHA yönünden zengin beslenilmesini ve düzenli Omega-3 takviyesiyle normal gelişimin desteklenmesini öneriyor.

Zade Vital’in çocuklara özel olarak geliştirdiği Miniza Omega-3 serisi, 5 farklı ürün seçeneğiyle beyin, göz ve sinir fonksiyonların normal gelişimini desteklerken; yer fıstığı, çörek otu yağı ve multivitamin takviyeli formülleriyle normal bağışıklığın korunmasına katkı sağlıyor, lezzetli aromasıyla ise çocukların favorisi oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL