• Geri dön

  • 250 Görüntülenme

  • 152 Haber

  • 108 İşletme görüntülenme


21 Ocak Cuma günü başlayan sömestr tatilini çocuklar heyecanla karşılarken velileri soğuk algınlığı ve enfeksiyon kaygısı sardı. Uzmanlar, bağışıklığın desteklenmesi için bu dönemde çocuklara özel takviyelerin kullanılmasını öneriyor.

21 Ocak Cuma günü başlayan sömestr tatili ile okulların ilk dönemleri sona erdi. 7 Şubat tarihine dek sürecek yarıyıl tatilinde çocuklar dönemin yorgunluğunu atarken; soğuk hava, açık alan aktiviteleri gibi etkenler çocukların bağışıklığının zayıflamasına ve hastalık riskine açık hale gelmelerine sebep olabiliyor. Zade Vital Medikal Müdürü Dr. Burçak Deniz Dedeoğlu, özellikle bu dönemde sömestr tatilinin sağlıkla geçirilmesi için çocukların sağlıklı beslenmesinin yanı sıra, eksikliklerini gidermek için vitamin ve mineral desteği almasının faydalı olacağının altını çiziyor.

SÖMESTR TATİLİNDE EĞLENCE HIZ KESMESİN

Sağlıklı yaşam destekçisi Zade Vital 130 yılı aşkın yıllık tecrübesini yerli tohumların gücüyle birleştirerek çocuklara özel olarak geliştirdiği Miniza Power ile yarıyıl tatilinde de çocukların bağışıklığını desteklemeye devam ediyor, annelerin içi rahat ediyor. Miniza Power'da bulunan çinko, selenyum, C vitamini ve D vitamini bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunurken, C vitamini ayrıca yorgunluk ve bitkinliğin azalmasını da destekliyor. Arıların ürettiği en değerli ürünlerden biri olan ve çok eski zamanlardan beri sağlık için kullanılan propolis, binlerce yıllık şifa kaynağı çörek otunun yapısında bulunan timol ve timokinon gibi güçlü fitokimyasallar, zeytin yaprağının etken maddesi oleuroperin ile zenginleştirilmiş içerikle Miniza Power çocukların bağışıklığını destekliyor.

***Takviye edici gıdaları kullanmadan önce lütfen doktorunuza danışınız.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL