• Geri dön

  • 404 Görüntülenme

  • 152 Haber

  • 110 İşletme görüntülenme


Sağlıklı yaşam dostu Zade Vital’in çocuklar için özel olarak geliştirdiği Miniza Power ve Miniza Multi, her mevsim çocukların bağışıklıklarını destekliyor.

Bütünsel sağlığın koruyucusu Zade Vital, kış aylarının soğuklarına karşı çocukların normal bağışıklığının korunmasını destekliyor, çocuklar sağlıkla derslerine ve keyifli oyun saatlerine odaklanıyor.

Multi Destek, Multi Büyüme

Vitamin ve minerallerin normal seviyede olması sağlıklı bağışıklığın sürdürülmesinde rol oynuyor. Miniza Multi Multivitamin & Multimineral takviyesi, formülünde yer alan D vitamini ile çocuklarda normal büyüme ve kemik gelişimini destekliyor. Vitamin B12, B6, C, Selenyum ve Çinko bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunurken, iyot ise çocukların normal büyümesini destekliyor.

Çocukların İçindeki Power Güç

Çocuklarımız zaman zaman farklı sebeplerden dolayı kendini yorgun ve halsiz hissedebiliyor. Zade Vital Miniza Power, çocukların yorulmadan oyunlarına devam etmelerinde sadık bir dost gibi çalışıyor. Miniza Power’da bulunan çinko, selenyum, C vitamini ve D vitamini bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunurken C vitamini ayrıca yorgunluk ve bitkinliğin azalmasını da destekliyor. Arıların ürettiği en değerli ürünlerden biri olan ve çok eski zamanlardan beri sağlık için kullanılan propolis ise bağışıklık sisteminin korunmasına yardımcı oluyor.

***Takviye edici gıdaları kullanmadan önce lütfen doktorunuza danışınız.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL