• Geri dön

  • 284 Görüntülenme

  • 152 Haber

  • 110 İşletme görüntülenme


Sağlıklı yaşam tutkunlarının vazgeçilmezi Zade Vital, çocuklara özel hazırladığı Miniza serisi ile,en kıymetli varlıklarımızın yaz tatilinin tadını çıkarmasına ve okul dönemine sağlıkla hazırlanmasına destek oluyor

Doğal ve sağlıklı yaşam tutkunlarının vazgeçilmezi Zade Vital, tüm ailenin sağlıklı yaşam destekçisi olmaya devam ediyor. Çocuklar için özel olarak geliştirilen Miniza serisinde yer alan 5 farklı ürün seçeneği normal sağlığın korunmasına yönelik pek çok ihtiyaca yanıt veriyor. Yaz aylarında çocuklar hava değişimi, beslenme alışkanlıkları, havuz ve deniz suyu gibi pek çok sebepten yorgunluk, halsizlik, enfeksiyon gibi problemlerle karşılaşabiliyor.

Miniza Serisi’nin Yer Fıstığı Yağı ile desteklenmiş Omega 3 bileşenleri çocukların sağlıklı bir şekilde gelişmesini destekliyor ve sağlıklı yeme alışkanlıklarına yardımcı oluyor. Çörek Otu Yağı destekli Omega 3 Balık Yağı, alerjik bünyeli çocukların semptomlarını rahatlatmaya yardımcı olurken, içeriğindeki EPA ve DHA çocukların beyin fonksiyonlarının gelişimini olumu yönde etkiliyor.

Zade Vital Miniza Sistifix ise C vitamini içeriği ile bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunurken yüksek oranda proantosiyanidin içeren turnayemişi ekstresinin etkisiyle enfeksiyon ajanlarına karşı koruyucu etki gösteriyor.

ZADE VİTAL İLE YENİ OKUL DÖNEMİNE HAZIR OLUN

Çocuklara özel tasarlanan Zade Vital Miniza serisi, yeni okul döneminde de çocukların yanında. Kalabalık okul ortamı, hava koşulları ve kimyasal katkılı ürünlerin tüketilmesi gibi etkenlerle çocukların bağışıklık sisteminin zayıflaması ve yeterince gelişememesi tüm annelerin korkulu rüyası. Miniza Multi Multivitamin, formülünde yer alan vitamin ve mineraller ile çocuklarda normal büyümeyi ve kemik gelişimini destekliyor. Vitamin B12, B6, C ve Selenyum ve Çinko ise bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL