• Geri dön

  • 704 Görüntülenme

  • 152 Haber

  • 110 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital’in Sambucus Nigra (Karamürver Ekstresi) ve Omega 3 Balık Yağı 23 Nisan’da çocuklara güçlü bir bağışıklık sistemi vadediyor.

Zade Vital, çocukların hem bedensel hem de zihinsel sağlıklarını doğal yollarla desteklemenin yanı sıra bu özel gününde kendilerini daha enerjik hissetmeleri için Omega 3 balık yağı ve Sambucus Nigra öneriyor. Omega 3 Balık Yağı çocukların zeka gelişimine katkı sağlayarak kavrama yeteneklerinin artmasına yardımcı olurken, Sambucus Nigra ise bağışıklık sisteminin güçlenmesine destek olur.

Özellikle okul gibi kalabalık ortamlarda veya mevsim geçişlerinde çocukların zayıflayan bağışıklık sistemi; sağlıklı beslenmenin yanı sıra takviye besinlere ihtiyaç duyuyor. A vitamini bakımından da zengin olan balık yağının düzenli kullanımı çocukların göz sağlığının korunmasına destek oluyor. Zade Vital’in çocuklara özel sunduğu Omega 3 balık yağı ve Sambucus Nigra, çocukların bağışıklığını güçlendirerek grip, soğuk algınlığı gibi hastalıklardan korurken aynı zamanda kemiklerin güçlenmesine de katkı sağlıyor.

Zade Vital, Ege Üniversitesi ARGEFAR ile işbirliği içinde dünyanın önemli literatür ve kılavuzlarını esas alarak GMP standartlarında ürettiği balık yağı şuruplarıile doğru Omega 3 desteği sağlıyor.

Çocuklara Omega-3 Deposu
Deniz kaynaklı Omega 3 yağ asitleri olan EPA ve DHA'yı içeren balık yağı; çocuklarda normal beyin fonksiyonlarının ve görme yetisinin korunmasına yardımcı oluyor. Yapılan araştırmalarda çocukların sağlıklı büyümelerinin yanı sıra Omega 3 balık yağı takviyesinin astım gibi solunum yolu hastalıklarının görülme sıklığının düşürülmesinde, obez çocuklarda insülin direncinin azaltılmasında, kilo kontrolünün sağlanmasında, bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde, dikkat eksikliği ve hiperaktivite sendromunda yardımcı olarak kullanılabileceği belirtiliyor.

Omega 3 balık yağı seçiminde, çocuklar için ideal EPA – DHA oranları içerip içermediğine, ağır metal bulundurmamasına dikkat etmek gerekiyor.
Limon Aromalı Omega 3 Balık Yağı Şurubu 100 ml Fiyatı: 79 TL
Limon Aromalı Omega 3 Balık Yağı Şurubu 200 ml Fiyatı: 139 TL

Sambucus ile Daha Dirençli Çocuklar
Sambucus Nigra’da bulunan doğal polifenoller, birçok virüs enfeksiyonunda etkilidir. Sambucus ekstresi, virüslerden koruyarak ve vücut direncinin artmasına destek olur.
Solunum yolu semptomlarının azalmasına yardımcı olan Karamürver Ekstresi (Sambucus Nigra), zengin antioksidan içeriği ile bağışıklık sisteminin güçlenmesini destekler.
4-10 yaş grubu çocuklarda 10 ml kullanılması önerilir.
Sambucus Nigra Fiyatı: 59 TL 

Zade Vital ürünleri ilaç değildir, doğal besin desteğidir ve tedavi amaçlı kullanılmaz.
*** Takviye edici gıdaları kullanmadan önce lütfen doktorunuza danışınız.
***Şurup formları,4 yaş üstü çocuklar içindir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL