• Geri dön

  • 259 Görüntülenme

  • 152 Haber

  • 110 İşletme görüntülenme


Zade Vital Medikal Direktörü Dr. Burçak Deniz Dedeoğlu, bütünsel sağlığın desteklenmesi için vücudumuzdaki D vitamini miktarının önemine değinerek bağışıklığın korunmasında rol oynadığını belirtiyor.

Sağlıklı kemik oluşumunun desteklenmesi ve korunması için D3 vitamini oldukça önem taşıyor. Kemiklerin temel bileşeni kalsiyum, D vitamini sayesinde emilebiliyor. Vücudumuzda D vitamininin üretilebilmesi için cildimizin yeterince güneş ışığı alabilmesi ve metabolik süreçlerin başlaması gerekiyor. Şehir yaşamında, kapalı alanlarda vakit geçiren kişilerde güneş ışığından yeterince faydalanılamaması durumunda D vitamini eksikliği sıkça görülüyor. Uzmanlar bu kişilerin hekim kontrolünde D vitamini takviyesi almasını öneriyor.

D VİTAMİNİ TAKVİYESİ HER YAŞ GRUBU İÇİN ÖNEMLİ

Zade Vital Medikal Direktörü Dr. Burçak Deniz Dedeoğlu, D vitamininin çocuklarda normal kemik gelişiminin desteklenmesi ve normal diş sağlığının korunması için oldukça önemli olduğunu belirtiyor. Dedeoğlu, D vitamini eksikliklerinin ileri yaşlarda, yumuşak, ince ve kırılgan kemiklere neden olabileceğini ve osteoporoz riskini arttıracağını ekliyor.

Zade Vital'in soğuk sıkım doğal sızma zeytinyağı ile formüle edilen ve GMP standartlarında son teknoloji ile üretilen D3 Vitamininin damla ve kapsül formları bulunuyor. D3 Vitamini kapsül formu, her bir kapsülünde 1000 I.U. D3 Vitamini Kolekalsiferol içeriyor. Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunan Zade Vital D3 Vitamini, hücre bölünmesinde de görev alıyor, kalsiyum ve fosfor gibi önemli elementlerin normal emilimine destek oluyor.

***Takviye edici gıdaları kullanmadan önce lütfen doktorunuza danışınız.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL