• Geri dön

  • 677 Görüntülenme

  • 152 Haber

  • 108 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital, yoğun bir okul döneminin ardından gelen sömestr tatilinde, çocukların bağışıklık sistemini güçlendirerek yeni okul döneminde vücut dirençlerini destekliyor. Çocukların, özellikle kış aylarında zayıflayan bağışıklık sistemi; sağlıklı ve düzenli beslenmenin yanı sıra, besin desteklerine ve Omega 3 balık yağı takviyesine ihtiyaç duyuyor.

Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi, hastalıklara karşı direnç kazanmak ve soğuk algınlığı, hastalıklardan etkilenme olasılığını azaltmak için önemli rol oynuyor. Katkı maddesi içermeyen Zade Vital Omega 3 Balık Yağı kapsülleri, çocukların karşılaşabileceği hastalıklara karşı doğal yollarla vücut dirençlerinin arttırılmasını sağlıyor. Bilim insanlarının ortak tavsiyesi olan Omega 3 balık yağı, çocukların sağlıklı gelişimleri için gerekli görülüyor.
Deniz kaynaklı, Omega 3 yağ asitleri olan EPA ve DHA'yı içeren balık yağı; çocuklarda beyin, sinir ve göz gelişiminin desteklenmesine yardımcı oluyor. Omega 3 balık yağı seçiminde, çocuklar için ideal EPA - DHA oranları içerip içermediğine dikkat etmek gerekiyor. Bu alandaki uluslararası kılavuzlar esas alınarak, özel olarak formülize edilen Zade Vital Omega 3 balık yağı kapsüllerinin bir günlük kullanım dozu 460 mg DHA ve 150 mg EPA içeriyor. Omega 3 balık yağı seçiminde bir diğer dikkat edilmesi gereken unsur, hangi formda olduğu. “Trigliserit formun” emilim ve biyoyararlanımları “etil este formuna” göre daha yüksek olduğundan, alınan eşit dozlarda daha fazla fayda sağlıyor.
Balık yağı seçiminde önemli başka bir konu ise hammaddenin kalitesi. Derin deniz balıklarından elde edilen balık yağlarının, ağır metal açısından risk taşımaması, arsenik, kurşun, civa gibi toksik ağır metallerden arındırılmış olması gerekiyor. GMP (İyi Üretim Uygulamaları) standartları çerçevesinde üretim yapan Zade Vital, Omega 3 balık yağı alanında da dünyanın önde gelen hammadde üreticileri ile işbirliği yaparak, çocuklarının Omega 3- balık yağı tüketimi sırasında ebeveynlerin rahatça nefes almasını sağlıyor.
Zade Vital, Ege Üniversitesi ARGEFAR ile işbirliği içinde, uluslararası literatürler ve önemli kılavuzlar esas alınarak ürertilen balık yağı yumuşak kapsül ve balık yağı şurubu ile doğru Omega 3 desteği sağlıyor.
Fiyatı: 99 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL