• Geri dön

  • 1.331 Görüntülenme

  • 152 Haber

  • 108 İşletme görüntülenme


Türkiye'nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital, ihtiyaçlarınıza göre 4 farklı yeni probiyotik ürün serisiyle karşınızda… Markanın yeni çıkardığı Probiyotik Serisi, gün boyunca sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı oluyor. Sindirim problemi için probiyotik takviyesi yararlı ve zararlı bakteri oranını dengelenmesi adına büyük bir önem taşıyor.

Doğanın ve bitkilerin iyileştirici gücünden ilham alan Zade Vital, seyahat, hava değişikliği ve yemek düzeninden kaynaklanan sindirim bozukluklarına karşı doğal yeni çıkardığı Probiyotik Serisi sayesinde doğal yöntemler sunuyor. Marka, sağlıklı, hijyenik, güvenilir olma misyonuyla ürünlerini, İyi Üretim Uygulamaları olarak ifade edilen GMP standardıyla üretiyor.
Easy, Daily, Feminen ve Restore adlı 4 farklı probiyotik ürününde yer alan farklı dozlar kişinin bağışık sisteminden, diş sağlığına, diyabetten idrar yolu enfeksiyonlarını kadar pek çok hastalıklığın tedavisinde destekleyici olarak kullanılıyor. Sert kapsül formundaki bu özel seri, günlük olarak almayı düşündüğünüz probiyotik miktarına kolaylıkla karşılıyor. Sindirim sistemi hassas olanlar için önerilen dost bakteriler olarak tanınan probiyotikler, bağışıklık sistemini kuvvetlendirmeye de yardımcı olur. Seyahatler sırasında kullanım kolaylığıyla da dikkat çeken markanın probiyotiği, yararlı ve zararlı bakteri oranını dengeliyor.

Probiyotik Tüketiminin Önemi…
Sindirim sistemi, özellikle de bağırsaklar, dost bakterilerden oluşan geniş ve zengin bir floraya sahip. Bağırsak floramız, sindirimi sisteminin işlevini sağlıklı bir şekilde yerine getirmesini sağlıyor. Ayrıca bağışıklık sisteminin temelini oluşturuyor. Uzun süreli seyahatler, stresli iş hayatı, düzensiz beslenme gibi durumlarda bozulan flora, sindirim sistemi problemlerine neden olabilir. Katkı, kimyasal ve koruyucu içeren endüstriyel gıdaların ve antibiyotiklerin kullanımıyla, bağırsak floramızı oluşturan bakterilerin sayısı azalır, yapısı bozulur ve bu durum bağışıklık sisteminin bozulması için önemli bir tehdit oluşturur.

Probiyotikler, sindirim sistemi florasını yeniden düzenlemek, sindirim sorunlarını gidermek ve bağışıklık sistemini desteklemek için çok önemli takviyeler. Probiyotiklerin sindirim sistemini dengeleyici etkileri ile kabızlık, ishal, şişkinlik gibi semptomlar azalıyor, bağışıklık sistemine verdikleri destekle, vajinal flora dengeleniyor, bağışıklık sistemi güçlenerek hastalıklara ve alerjik problemlere karşıdirenç artıyor. İhtiyacınıza göre farklı doz ve içerikleri ile Zade Vital Probiyotik Serisi sadece eczanelerde!

Easy Probiyotik 15 Sert Kapsül: 39TL Daily Probiyotik 30 Sert Kapsül: 69TL Feminen Probiyotik 30 Sert Kapsül: 69TL Restore Probiyotik 30 Sert Kapsül: 99TL *** Takviye edici gıdaları kullanmadan önce lütfen doktorunuza danışınız.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL