• Geri dön

  • 227 Görüntülenme

  • 152 Haber

  • 108 İşletme görüntülenme


Sağlıklı yaşam dostu Zade Vital’in çocuklara özel olarak geliştirdiği Miniza Sistifix ile çocuklar, havuz ve denizin tadını çıkartıyor.

Ödev ve sınav temposunun sona erdiği okulların kapanmasıyla beraber çocuklar keyifli yaz tatilinin hayalini kuruyor. Havaların ısınmasıyla beraber deniz kenarı ve havuzların yolunu tutarken, kaygı ve endişelerinizi evde bırakmanın tam zamanı. Zade Vital’in çocuklar için özel olarak geliştirdiği serisi Miniza’nın, Sistifix Turna Yemişi Ekstresi ile çocuklarınız sağlıkla havuz ve denizin tadını çıkartırken siz de endişelerinizden arının.

En Kıymetli Varlıklarımız için Doğanın Kıymetli İçerikleri

Zade Vital Miniza Sistifix, Turna Yemişi Ekstresi, D-Mannoz ve C Vitamini içeriyor. Yapılan çalışmalar, Miniza Sistifix'in içeriğinde yer alan Turnayemişi (Cranberry) ekstresinin içerdiği yüksek Proantosiyanodin oranının üriner sistem sağlığını desteklediğini gösteriyor. C vitamini ise bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunarak annelerin içini rahat ettiriyor. Zade Vital Miniza Sistifix lezzetli tadı ile de çocuklar tarafından keyifle kullanılıyor.

Kullanım Önerisi: 4-10 yaş grubu çocuklar ve yetişkinlerde; günlük sabah 2 tatlı kaşığı (10 ml), aksam 2 tatlı kaşığı (10 ml) kullanılması önerilmektedir.

***Takviye edici gıdaları kullanmadan önce lütfen doktorunuza danışınız.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL