• Geri dön

  • 256 Görüntülenme

  • 152 Haber

  • 110 İşletme görüntülenme


Sağlıklı yaşam dostu Zade Vital, yaz aylarında dış faktörlerden dolayı cildin maruz kaldığı olumsuz etkilere karşı özel formüller sunarak cilt sağlığınıza gereken özeni göstermenize yardımcı oluyor.

Yaz döneminin gelmesiyle beraber kuvvetlenen UVB ışınları, cildin kollajen oluşumunun azalmasında rol oynayarak erken yaşlanma belirtileri ve ince kırışıklıkların ortaya çıkmasına neden olabiliyor. Zade Vital tarafından özel olarak geliştirilen, cilt ile daha uyumlu balık kaynaklı ve patentli kollajen serisi Marine Kollajen ile cilde, ihtiyacı olan kollajen desteğini güvenle sağlıyor. Soğuk Sıkım Susam yağı ise güneşin zararlı ışınlarına karşı bariyer görevi görüyor. Güneş ve havuz gibi nedenlerle kuruyan ciltlerin en iyi dostu Zade Vital Soğuk Sıkım Hindistan cevizi yağı ise cilt bariyerini destekleyerek ideal nem dengesine yardımcı oluyor.

Zade Vital Marine Kollajen ile Cildinizi İçeriden Destekleyin
Zade Vital Marine Kollajen, yaz döneminde bakım tutkunlarının vazgeçilmez desteği olarak karşımıza çıkıyor. Etkinliği klinik olarak kanıtlanmış balık kaynaklı kollajen, Hyaluronik asit, C vitamini, Çinko, Biotin, kavundan elde edilen Süperoksit Dismutaz, Elastin, Üzüm çekirdeği ekstresi ve flavonoidler gibi doğal antioksidanlarla desteklenen özgün formül, cilde sekizli sinerjik destek sağlıyor. Denizden gelen güzelliği ciltlere yansıtan Zade Vital Marine Kollajen serisi, kapsül, toz saşe ve içime hazır sıvı flakon olmak üzere üç farklı formda sunuluyor. Güzellik ritüellerinin olmazsa olmazı Marine Kollajen, cildin doğal sağlıklı yapısını destekliyor.

Susam Yağı ile Cildinize İyi Bakın
Yüzyıllardır geleneksel olarak cilt bakımında kullanılan Susam yağı, içeriğindeki güçlü E-Vitamini ve Linoleik Asitin etkisiyle cildin nemini muhafaza etmesine ve aynı zamanda da cilt tabakasını korumaya yardımcı oluyor. Doğal bir formül olarak Soğuk Sıkım yöntemiyle geliştirilen Zade Vital Susam Yağı, güneşin zararlı ışınlarını geride bırakmanıza destek sağlıyor. Güneş lekeleri gibi problemlerde de tercih edilen ürün, günün her anında kurtarıcı bakım sırrınız olarak ön plana çıkıyor.

Hindistan Cevizi Yağı ile Nemli Bir Cilt
Cilt ve saç sağlığı için önemli içeriklerden biri olan, E vitamini yönünden oldukça zengin Zade Vital Hindistan cevizi yağı, düzenli kullanımında özellikle kuru ciltleri besleyerek çatlak ve pullanma gibi sorunların giderilmesine yardımcı oluyor. Bakım rutinlerinde pek çok kişinin olmazsa olmazı Zade Vital Hindistan cevizi yağı, aynı zamanda gıdalarla kullanımda da tercih ediliyor.

*** Takviye edici gıdaları kullanmadan önce lütfen doktorunuza danışınız.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL