• Geri dön

  • 979 Görüntülenme

  • 152 Haber

  • 112 İşletme görüntülenme


Sindirim ve Bağışıklık Sisteminiz Ramazan Ayı’nda Hep Güçlü Kalsın!

Türkiye'nin ilk sağlıklı yaşam markası olan Zade Vital’in sağlıklı ve doğal ürünleri, Ramazan ayı boyunca kendinizi daha dirençli ve enerjik hissetmenizi sağlıyor.

Bağışıklık sisteminizi ve vücut direncinizi en üst seviyede tutmanız için Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital®, Ramazan ayı boyunca sağlığınızın destekçisi. Doğal içerikli ve GMP standartlarında üretilen Sambucus, Çörekotu Yağı ve Probiyotik-Prebiyotik kombinasyonları ile hem bağışıklık sisteminizi hem sindirim sisteminizibu Ramazan’da da, güvenle destekleyin.

Kara Mürver Şifası Sambucus ile Bağışıklığınızı Destekleyin 
Bağışıklığa destek olan C vitamini ve çinko ile zenginleştirilmiş sambucus nigra ekstresinin, virus zarını bozarak etki ettiğini göstermiştir. Zade Vital Sambucus nigra ekstresi, virüslere karşı bağışıklığınızı korumaya yardımcı oluyor. Kara mürver, özellikle geleneksel tıpta bronşit, öksürükve üst solunum yolu enfeksiyonları gibi pek çok hastalıktan korunmak için kullanılmasıyla da biliniyor. Kuvvetli antiinflamatuar ve antioksidan özellikler içeren kara mürver, değişen hava şartlarıyla zayıflayan vücudumuzu güçlendirmeye destek oluyor.

Çörekotu Yağı ile Direncinizi Artırın
Bağışıklık sistemi hücrelerinin daha sağlıklı çalışmasını destekleyerek, bağışıklık sistemini dengeleyen Çörekotu Yağı,vcudun dış etkenlere karşı direncini artırıyor. Zade Vital®’in Cold Press yöntemiyle yağa dönüşen faydalı vitamin, mineral ve besin öğelerinin sunulduğu Çörekotu yağı, solunum yolu enfeksiyonlarına karşı da bir kalkan görevi görüyor.

Zade Vital Probiyotik Daily
Sağlıklı bağırsağın temel bakterisi Bifidobacterium lactis ve prebiyotik içeren simbiyotik Zade Vital Probiyotik Daily ile bağırsaklarınız için gereken desteği sağlarken aynı zamanda solunum sitemi enfeksiyonlarına karşı bağışıklığınızı destekleyin.

Zade Vital Probiyotik Reforma
Klinik çalışmalarla etkinliği ve güvenliliği kanıtlanmış bifidobakterium ve laktobasillus suşlarının birarada bulunduğu yoğun probiyotik, prebiyotik kompleksi ile dengesi bozulmuş bağırsaklarınızı yeniden yapılandırmaya yardımcı olun. Sağlıklı bağırsaklar, sağlıklı bağışıklık sisteminin temeli. Ramazan’ı sağlıklı, dirençli ve huzurlu geçirin…

*** Takviye edici gıdaları kullanmadan önce lütfen doktorunuza danışınız.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL