• Geri dön

  • 948 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 991 İşletme görüntülenme


Doğal makyaj tutkusunu pembe tonlarının sıcaklığıyla yansıtan Sephora Collection, kozmetik tutkunlarının radarına giriyor. Makyaj çantalarını renklendirecek pembe yansımalı ürünler, güzellik yolculuğunuzun vazgeçilmezleri arasında kolayca giriyor.

Pudra tonları sıcak renk geçişleriyle kutlayan far, ruj, allık ve highlighter, sezon makyajınızı doğallıkla buluşturuyor. Zengin pigmentli içerikleri sayesinde de cilde ışıltı getiren özel ürünler gün boyu kendinizi enerjik hissetmenize destek oluyor.

Sephora Collection’a ait tüm ürünleri, www.sephora.com.tr , Sephora Türkiye mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfedebilirsiniz.

 

SEPHORA COLLECTION VIVID EARTH YÜZ PALETİ 

 

Sadece bir dokunuşla doğal görünümlü bir parlaklık yaratan doğal, otantik tonlardan oluşan Vivid Earth Yüz Makyaj Paleti iki allık, bir aydınlatıcı ve bir bronzlaştırıcı pudradan oluşuyor

 

Çantanızda rahatça taşımaya uygun boyuta sahip olan ürün, yüksek pigmentli yapısı ile anında gözle görülür bir sonuç sağlıyor. 

 

Fiyat: 129 TL

 


SEPHORA COLLECTION ROUGE LACQUER

 

Uzun süreli kalıcı parlaklık için dudaklarınızı ultra konforlu bir şekilde zengin renklerle kaplayan bir ruj. Lake bitişli SEPHORA COLLECTION’un ikonik rujunu keşfedin: tıpkı köpük kadar hafif dokusu ve olağanüstü parlaklıktaki renkleri.

 

Shea ve mango yağlarıyla zenginleştirilmiş eriyen dokusu dudaklarınıza konfor sağlIyor. Dudaklarınız uzun süreli kalıcı yoğun parlaklıktaki renklerle kaplanıyor.

 

Fiyat: 74,90 TL

 


SEPHORA COLLECTION COLORFUL TEKLİ GÖZ FARI

 

Benzersiz bir göz makyajı deneyimi sunan tekli göz farları, kozmetik tutkunlarının olmazsa olmazı oluyor.  Birbirinden farklı renk tonlarını serisinde sunan Sephora Collection, bakışların sıcaklığına dikkat çekiyor. 

 

Mat ve ışıltılı renk tonlarını özel koleksiyonunda buluşturan marka doğal görünümlü makyajın en yakın yol arkadaşı oluyor. 

 

 

Fiyat: 49,90 TL

 


SEPHORA COLLECTION ALLIK

 

SEPHORA COLLECTION'ın mat, sedefli veya simli, pudra dokulu allığı. Cilt anında daha taze ve canlı olmasını destekliyor. Ürünler, daha yoğun bir yüz kontür etkisi için kullanılıyor. 

 

Matlaştırıcı etki olmadan ciltle kusursuzca bütünleşen ultra ince bir dokuya sahip olan ürün, taptaze bir pembeyle aşk ışıltılarını ön plana çıkarıyor 

 

 

Fiyat: 99,90 TL

 


SEPHORA COLLECTION BROW ENHANCER KAŞ KALEMİ

 

Kaş kemiğiniz için aydınlatıcı ve belirginleştirici bir jumbo kalem. Kaş aydınlatıcısı, bakışlara parlaklık ve canlılık kazandırıyor.

 

Ultra doğal sonuçlar için, uygulaması kolay, kremsi ve yumuşak bir dokuya sahip… Tüm cilt tipleri için ve tüm durumlarda kullanabileceğiniz mat veya sedef etkili.

 

Fiyat: 64,90 TL

 


SEPHORA COLLECTION KISS ME DUDAK PARLATICISI

 

Sephora Collection’ın dudakların nemlenmesine de destek veren dudak parlatıcısı, doğal bir görünüme yardımcı oluyor.

 

Fiyat: 49,90 TL

 


SEPHORA COLLECTION LİKİT GÖZ FARI

 

Göz kapağında zahmetsizce süzülen kremsi dokusu ile göz makyajınıza renk getirmenizi sağlıyor. 

 

Optimum kuruma süresiyle, hem katı grafikler hem de harmanlanmış ve yumuşak degradeler olan görünümler elde etmek için parmağınızla veya fırçanızla kolayca sürülüyor.

 

Fiyat: 79,90 TL

 


SEPHORA COLLECTION AYDINLATICI YÜZ PUDRASI-HIGHLIGHTER

 

Mükemmel görünen ışıltılı bir cilt için Sephora Collection aydınlatıcı yüz pudrasını sunuyor. Özel yansımaları olan incili sedef, yüzü aydınlatmak için ışığı adeta harika bir şekilde yansıtıyor.

 

İnce dokusu sayesinde cildinizde doğal bir aydınlanma görünümünü ise kolaylıkla sağlıyor. 

 

Fiyat: 99,90 TL

 


SEPHORA COLLECTION MULTI CORRECTION MAKYAJ BAZI

 

Kapsüllü pigmentler bakımından zengin olan ve makyaj sırasında cildi pürüzsüzleştiren ve hafifçe canlandıran parlak, nude tonlarında makyaj bazı.

 

Cilt tonunu nazik bir şekilde eşitlemeye de yardımcı oluyor. 

 

Fiyat: 119,90 TL

 




Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL