• Geri dön

  • 1.121 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 991 İşletme görüntülenme


Sephora mağazalarında aşk parfümünüzü keşfetmenin tam zamanı! Sephora, kokusuyla iz bırakarak sevdiklerini etkilemek isteyenler için 1 Şubat – 14 Şubat 2020 tarihleri arasında, seçili parfümlerde geçerli olacak avantajlı bir alışveriş fırsatı sunuyor. Sephora, muhteşem kokular eşliğinde sevgilileri aşk dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

Sephora’nın renkli ve özgür dünyasında sevdiklerini mutlu etmek isteyenler ₺400 parfüm alışverişlerinde ₺80 indirim; ₺500 parfüm alışverişlerinde ₺100 indirim ve buna ek olarak ₺500 üzeri her ₺100 için ₺20’lik indirime sahip oluyor. Seçili 30ml parfümler ise 199TL veya 239TL fiyatlarla www.sephora.com.tr ve Sephora mağazalarında sizleri bekliyor. Sephora Kart müşterilerine özel tüm cilt bakımı ve makyaj ürünlerinde black kart ile 2.ürüne %30, white kart 2. Ürüne %20 indirim fırsatı sunuyor.

GIVENCHY L’INTERDIT EDP

Usta parfümörler Dominique Ropion, Anne Flipo ve Fanny Bal tarafından tasarlanan, L’Interdit içeriğindeki beyaz çiçek buketi portakal çiçeği, yasemin ve sümbülteberin müthiş uyumundan oluşuyor. Beyaz çiçek buketi ve portakal çiçeği kokuları ile dinginleşmeniz yardımcı olur.

Fiyat: 729 TL (50 ml)

875 TL (80 ml)

GENTLEMAN GIVENCHY EDP

Cesur ve çekici bir koku olan Givenchy Gentleman modernleşmiş bir Givenchy klasiğidir. Biber ve lavantanın baharatlı aroması ile taze ve yoğun kokusu anında hissedilir. Paçulinin sıcaklığı ve siyah vanilyanın duyusallığı ile harmanlanan koku etrafınızda iz bırakmanıza yardımcı olur.

Fiyat: 578 TL (50 ml)

805 TL (100 ml)

 

YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM NEON EDP

Neon dozuyla zenginleştirilen Black Opium Eau de Parfum Neon ışıltışı yapısıyla gecenin sonuna kadar ışıl ışıl parlamanızı sağlar. Ejderha meyvesi ve sade kahvenin birleşiminden oluşan içeriiği ile cesur bir koku oluşturuyor. ejderha meyvesi. İkonik siyah parıltılı şişesi neon detaylarla buluşarak modaya ayak uyduruyor.

Fiyat: 680 TL (75 ml)

 

YVES SAINT LAURENT Y NEW MEN EDT

Özgür, yenilikçi, yaratıcı erkeğin parfümü Y New Men ile etrafınızı büyüleyin! Hafif ve yoğun fujer kokularını bir araya getiren YSL'nin yeni erkek parfümü Y, YSL erkeğinin çok yönlülüğünün yansıtıyor. Bergamot, primofiore limonu ve beyaz aldehitlerin aroması ile canlı ve aydınlık bir harmoni oluşturur.

Fiyat: 500 TL (60 ML)

645 TL (100 ml)

 

ARMANI STRONGER WITH YOU FREEZE EDT

Bir aşk hikayesinde erkeği temsil eden koku. Kakule, pempe biber ve menekşe yapraklarının karışımı ile size eşsiz bir koku deneyimi sunuyor.

Fiyat: 395 TL (50 ml)

545 TL (100 ml)

ARMANI IN LOVE WITH YOU FREEZE EDT

Emporio Armani In Love With You Freeze Kadın Parfümü her anını aşk dolu yaşayan ve hayatında neşesini hiç kaybetmeyen kadınların ideal kokusu...

Üst notalarındaki taze kiraz aroması orta notalarındaki şakayık ile muhteşem bir birliktelik oluşturuyor ve meyvemsi çiçeksi baştan çıkarıcı kokuyu yaratıyor. Alt notalaraki paçuli ve beyaz misk ile kokuyu kusursuz bir hale getiriyor.

Fiyat: 495 TL (50 ml)

660 TL (100 ml)

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL