• Geri dön

  • 382 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 991 İşletme görüntülenme


Sephora'nın avantajlarla dolu dünyasına katılarak birbirinden özel fırsatlardan yararlanın…

Sephora’dan Müthiş Aralık İndirimi!

Güzellik ve kozmetik tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği an geldi! Sephora Kart sahiplerinin birbirinden özel fırsatlardan yaralanabileceği aralık indirimi başlıyor. Avantajlı tekliflerle 14 Aralık’ta online’da ön satışa özel olarak başlayarak 15-31 Aralık tarihleri arasında tüm Sephora kart müşterilerine sunulacak fırsatlar, alışveriş deneyimini bir üst seviyeye çıkaracak.

Yılın en coşkulu zamanına girerken, güzellik ve kozmetiğin vazgeçilmez adresi Sephora, sevenlerini müthiş aralık indirimiyle şımartmaya hazırlanıyor.

14 Aralık’ta online’da başlayan ön satış sonrası yıl sonuna kadar devam edecek aralık indirimi, benzersiz fırsatlarla güzellik tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Sephora’nın renkli ve eğlenceli dünyasında kendini mutlu etmek isteyen tüm Sephora Kart sahipleri aralık ayı indirimleri kapsamında Sephora Collection’ın yanı sıra birçok ünlü markaya inanılmaz fiyatlarla sahip olabiliyor.

Muhteşem Aralık indirimi, ön satışın ardından 15-31 Aralık 2023 tarihleri arasında tüm müşteriler için Sephora Mobil Uygulaması, sephora.com.tr ve mağaza alışverişlerinde benzersiz fırsatlarla güzellik tutkunlarının hizmetinde olacak. Sephora Kart sahipleri seçili markalardaki 500 TL üzeri parfüm alışverişlerinde %25 indirim fırsatına sahip olacak. Yeni kart açılışlarına özel makyaj, cilt ve saç bakımı kategorilerinde iki ürün ve üzeri alışverişlerinde Gold Kart sahiplerine % 20; Black ve White Kart sahiplerine ise %15 indirim avantajı sunulacak.

Seçili ürünlerde %50’ye varan indirimin uygulanacağı Sephora Aralık İndirimini kaçırmayın!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL