• Geri dön

  • 1.140 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 991 İşletme görüntülenme


Sephora collectıon ile yeni yılda yeni sen!

Doğadan ilham alan cilt bakım ürünleriyle Sephora Collection, yeni yılda yeni bir sen için bakım rutinine eşlik ediyor. Her sezonun vazgeçilmezi bakım ürünleri, yeni yıla sağlıklı ve canlı girmek isteyenlerin yanında oluyor. Zengin ve koruyucu içerikli ürünleriyle cildin ihtiyacı olan nemi ve bakımı sağlıyor.

Yılbaşı ışıltısı Sephora dünyasıyla buluşuyor ve yeni yılda parlamak isteyen güzellik tutkunlarının vazgeçilmezi oluyor. Aydınlatıcı serumlardan, muzlu, liçili, narlı içeriğiyle meyvelerin gücünden yararlanan maskelere kadar çeşitli ürünlerle doğru ve etkili bakımı cildinizle buluşmaya hazırlanıyor. Cildin farklı ihtiyaçlarına göre sunulan ve kolayca uygulanabilir yapısıyla ışıltılı bir cilt elde etmek isteyenlerin yanında…

Sephora Collection’a ait tüm ürünleri, www.sephora.com.tr, Sephora Türkiye mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfedebilirsiniz.

SEPHORA COLLECTION YÜZ BAKIMI KAĞIT MASKE - LİÇİ MEYVE ÖZLÜ NEMLENDİRİCİ VE AYDINLATICI MASKE

Sephora Collection Kağıt Yüz Maskeleri, daha etkili sonuçlar için yüz kontürlerini kusursuz bir şekilde saran, yeni biyolif yapıdaki gelecek nesil yüz maskeleridir. Kuruluk, donukluk, eşit olmayan ten rengi ve cilt kusurları gibi endişeleri hedefler. İkinci bir ten hissi veren biyolif maskeler, içeriklerin gelişmiş dağılım özelliği ile 15 dakikadan daha az bir sürede gözle görünür sonuçlar vermeye odaklanır.

Fiyat: 29,90 TL

 

SEPHORA COLLECTION ULTRA AYDINLATICI SERUM

Sephora Collection Ultra Glow Serum, cilt aydınlığını arttırmaya, cilt tonunu geliştirmeye ve eşitlemeye yardımcı olan serumdur.

Koyu lekeler, kuruluk, ince ve derin çizgiler gibi cilt endişelerini hedefler.Sephora Collection Ultra Glow serumun içindeki doğal C ve E Vitamini, cilde parlaklık sağlar ve çevresel faktörlere karşı korur. %97’si doğal kökenli olan içerikler ile formüle edilen bu hızla emilen serum, cildi anında nemlendirip, parlaklığını arttırırken aynı zamanda cildi sıkılaştırmaya için yardımcı olur.

Fiyat: 139 TL

 

SEPHORA COLLECTION STICK MASKE

Kullanımı kolay Sephora Collection stick maskeler ile 5 dakika içinde cildinizin ihtiyacını karşılamasında destek olur.

2 tip dokuya (pürüzsüz veya peeling) sahiptir.

- Karpuz - Besleyici

- Bambu - Olgunlaştırıcı

- Kömür - Pürüzsüzleştirici Exfoliator

- Spirulina - Arındırıcı

Fiyat: 49.90 TL

 

SEPHORA COLLECTION MEYVE ÖZLÜ MASKE

Sephora Collection Meyve Özlü Maskeler, her biri farklı bir cilt endişesini hedefleyen yıldız içeriklerle zenginleştirilmiş, farklı dokulara sahip yüz maskeleri serisidir. Gözenekler, kuruluk ve kusurlar gibi cilt endişelerini hedefler.

Maskelerin her biri farklı cilt endişelerini hedefler : Nane Sakızı Maske: cilde ton kazandırmaya yardımcıdır. Greyfurt Peeling Maske: cildi pürüzsüzleştirmeyi hedefler. Yulaf Müsli Maske: cildi yatıştırır. Kenevir Mousse Maske: sivilceleri hedefler. Açaí Smoothie Maske: hava kirliliğine karşı korunmayı destekler. Muz Krem Maske: cildi besler.

Fiyat: 39,90 TL

 

SEPHORA COLLECTION KÖMÜR İÇERİKLİ 3’LÜ BURUN BANDI

Sephora Collection Charcoal Burun Bandı, doğal kökenli kömür özü ile formüle edilen yüksek performanslı bir burun bantıdır. Gözenek ve kusurlar gibi cilt endişelerini hedefler. Burun bantlarının formülünün içindeki doğal kökenden gelen kömür özü cildi arındırmaya yardımcı olur. Kömür özlü burun bantı, tıkanmış gözenekleri açar, siyah noktaları gidermeye yardımcı olur, safsızlıkları ve yağ fazlasını elimine ederek pürüzsüz, temiz ve mat cildi 10 dakika kadar kısa bir sürede ortaya çıkarır.

Fiyat: 29,90 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL