• Geri dön

  • 1.348 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 991 İşletme görüntülenme


İlham veren yeni yıl önerileriyle Sephora, tüm Sephora Collection yeni yıl koleksiyonunda net %25 indirim sunuyor.

Sevdiklerinizi ve kendinizi şımartmak için birbirinden güzel hediye önerileri sunan Sephora, güzellik tutkunlarının yeni yıl coşkusuna tüm Sephora Collection yeni yıl koleksiyonunda net %25 indirimle ortak oluyor. Doğanın eşsiz yansımasılarını buluşturduğu far paletleri, yeni yılın parıltısını yansıtan rujları ve göz alıcı renklerin tek bir sette toplandığı ojeleriyle güzellik dünyasına enerji getiriyor. Sürprlerin hiç bitmediği Sephora Collection, bakım rutininize eşlik edecek parıltılı hediyeler ile yeniden güzellik tutkunlarının radarına takılmayı başarıyor.

Sephora Collection’a ait tüm ürünleri, www.sephora.com.tr, Sephora Türkiye mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfedebilirsiniz.


SEPHORA COLLECTION WILD WISHES MİNİ RUJ SETİ

Ikonik renkli rujlar tek bir sette!

Yeni yıl ışıltısını dudaklarınızda hissedin diye zamansız kullanabileceğiniz üç renk sizinle…

Güzellik tutkunuzda her an yanınızda olan mini boy rujlar, zengin içeriğiyle rahat bir sürüş ve avokado yağı da uzun süre kalıcılığı destekliyor.

Fiyat: 81,75 TL

 

SEPHORA COLLECTION LITTLE WISHES ÜÇLÜ FAR PALETİ

Yumuşak dokusu, güçlü pigmentiyle bejden açık kahverengiye değişen üç renk kolay kullanım sunuyor.

Kolay sürülebilen yapısı, canlı renkleri ve zamansız tonlarıyle büyüleyici bakışlara sahip olmanız için mini boyuyla günün her saati yanınızda!

Fiyat: 29,93 TL

 

SEPHORA COLLECTION WILD WISHES OJE SETİ

Sınırlı sayıda üretilmiş birbirinden hit altı renk bulunan oje setiyle yeni yılın ışıltısını parmaklarınızda da hissedin.

Zamansız bordo kırmızısı, pembesi ve parıltılı tonlarıyla sevilen tüm renkler tek bir sette!

Fiyat: 74,93 TL

 

SEPHORA COLLECTION WILD WISHES MAKYAJ PALETİ

Mat, inci ve parıltılı efektlere sahip bu zengin setle ihtiyacınız olan sadece yaratıcılık!

Palet, güçlü renk pigmentleri vegeniş renk seçeneğine sahip. Göz farı, kaş farı, allık, aydınlatıcı, güneş pudrası ve dudak parlatıcılarıyla kusursuz bir makyaj için her şey düşünüldü.

Fiyat: 179,25 TL

 

SEPHORA COLLECTION WILD WISHES DUDAK PARLATICISI

Yeni yıl konseptinden ilham alınan Sephora Collection Wild Wished Dudak Parlatıcısı, dekor olarak da kullanabileceğiniz bir ürün haline getirildi…

Pembemsi renk tonu, etkileyici kokusu ve zarif inci parıltısıyla sınırlı sayıda bulunan parlatıcısıyla dudaklarınız yıldızlardan da parlak olsun!

Fiyat: 22,43 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL