• Geri dön

  • 1.072 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 991 İşletme görüntülenme


Sephora’nın rengarenk dünyasında kozmetik tutkunlarıyla buluşan Nudestix markasının stick formuna sahip makyaj ürünleri, günün her anında yanınızda. Kolay kullanımı ve yer kaplamayan boyutlarıyla da dikkat çekenürünler, çantaların vazgeçilmez parçası olmaya aday…

Koleksiyonda, ruj stick’ten allığa, dudak kaleminden krem ruja kadar pek çok farklı alternatif bulunuyor. Sezonda ön plana çıkan Nudestix’in ruj allığını, aynı anda hem dudağınızda hem yanağınızda hem de göz kapaklarınızda rahatlıkla kullanmanız mümkün…

Kadife gibikremsi bir yapıya sahip olan ürünler, makyajınızı gün içinde özgürce tazelemenizi sağlıyor.
Nudestix ürünleri sadece www.sephora.com.tr’de güzellik tutkunlarıyla buluşuyor.

MAGNETIC LIP PLUSH PAINT
Uzun süre kalıcı özelliğe sahip olan ürün, bir arada pek çok farklı performansı buluşturuyor. Ürünün , doğal renkleri; hafif, flu, mat ve kadifemsi dokuya sahip… Plush paint renkli krem ruj, dudakta kuru bir görünüm bırakmıyor.
Kullanılan tüm içerikler dudaklarda, yanaklarda ve gözlerle uyum içerisinde… Doğal, flu ve tek renkli bir makyaj yapmak istediğinizde veya fazla vaktiniz olmadığında bu kadifemsi krem rujlar vazgeçilmeziniz oluyor. Formülünde ise yatıştırıcı gül suyu, yeşil çay, papatya ve aloe gibi sekiz farklı doğal özleriyle dikkat çekiyor.
Fiyat: 219 TL

MINI NUDIES – ALLIK, BRONZER VE AYDINLATICI KIT
Dudak, gözler ve yanaklar için en çok sevilen Nudies ürünleri bir arada. Bronz, aydınlık ve taze bir cilde çabasız ve göz açıp kapayıncaya kadar kısa bir sürede kavuşmanız için özel bir koleksiyon.
Nudies Bloom ile görünümünüze taze bir dokunuş katın, günün son saatlerini altın parıltısı için Sweet Peach Peony (kadifemsi şeftali) ile renklendirin. Hey Honey(dore parlaklık) den Nudies All-Over Highlight tonu ile taze ve doğal bir ışıltı katın.
Fiyat: 239 TL

NUDIES ALL OVER FACE COLOR MATTE
İkili kontür stick
Nude rengindeki stick ürün, gözler, yanaklar ve dudaklar için tek renkli, doğal, mat ve uzun süre kalıcı bir makyaj elde etmenizi sağlıyor. Nudies All Over Face Color Matte’ta iki farklı uç bulunuyor. Ürünün bu özelliği topaklanma yapmayan bir uygulama sunuyor. Sticki doğrudan cildinize uygulayarak parmak uçlarınızla hafif tampon hareketler yaparak sürmeniz öneriliyor. Kontür stick’in ucundaki fırça yardımıyla ürünü kolaylıkla dağıtabilirsiniz.
Fiyat: 275 TL

NUDIES ALL OVER FACE COLOR BRONZE + GLOW
Bronzlaştırıcı + Aydınlatıcı Stick
Bu özel stick, göz, yanak ve dudaklar için bronzlaştırıcı ve aydınlatıcı özelliğiyle dikkat çekiyor.
İki farklı ucu bulunan ürünün bu özelliği topaklanma yapmayan bir uygulama sunuyor.
Sticki doğrudan cildinize uygulayarak parmak uçlarınızla hafif tampon hareketler yaparak sürmeniz öneriliyor.
Tüm cilt üzerinde taze ve hafif bir bitiş sağlar.
Fiyat: 285 TL

INTENSE MATTE LIP AND CHEEK PENCIL
Ruj, dudak kalemi ve allığı bir arada sunan ürünün mat, yumuşak ve kurutmayan yapısı buluyor.
Uzun süre kalıcı bu mat formül, suya dayanıklı olmasıyla da yumuşaklığını koruyor.
Pigmentli yapısı ve rengi sayesinde maksimum kapatıcılık ve yumuşaklık sunuyor.
Fiyat: 189 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL