• Geri dön

  • 918 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 991 İşletme görüntülenme


Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora, birbirinden özel markalarının göz alıcı hediye seçenekleriyle tutkunlarının yeni yıl coşkusuna ortak oluyor…

Sephora, yenilikçi markalarına ait yeni yıl ruhuna eşlik eden ürünleriyle sevdiklerinizi mutlu edecek hediye seçenekleri sunuyor. Soğuk kış günlerini rengarenk dünyasıyla ısıtan Sephora, yeni yılı fenomen markalarıyla kutluyor!

Her tarza uygun muhteşem far paletlerine sahip Too Faced ve Anastasia Beverly Hills, ikonik makyaj markaları Fenty Beauty ve Benefit’in makyaj seti güzellik tutkunlarının yeni yıl hediyeleri listesine kolaylıkla giriyor.

Cildin doğal güzelliğini ortaya çıkarıp bakım rutinlerinizi eğlenceli hale getiren Belif ve Dr.Jart’ın yüz bakım setinin yanı sıra ilham veren marka Wishful’un maskeleriyle de yılbaşı ağacının altını süslemenin tam zamanı…

Sephora, yeni yılın gelişini rengarenk hediye alternatifleriyle tutkunlarının beğenisine sunuyor.
Sephora’nın özel markalara ait tüm ürünleri, www.sephora.com.tr, Sephora Türkiye mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfedebilirsiniz.

TOO FACED GÖZ FARI PALETİ

Too Faced’in ışıltılı far paleti, güçlü yapısıyla etkili bakışlar kazandırıyor. Gözlerinizdeki güzelliği ortaya çıkardığı gibi kokusuyla da hafızalara kazınıyor.

Palet, tuzlu karamel kokusuyla sıcak ve kremsi nötr tonlardan oluşan renk seçeneğiyle güzellik tutkunlarının vazgeçemeyeceği bir ürün haline geliyor.

Fiyat: 259 TL

 

FENTY BEAUTY MAKYAJ SETİ

Mükemmel bir makyaj için gerekenler Fenty Beauty makyaj setinde!

Işığınızı zirveye taşıyan Diamond Bomb highlighter, hava kadar hafif ve doğal görünüm veren Cheeks Out krem allık veyapışkan his bırakmayan dudak parlatıcısıyla makyajınıza harika bir nokta koyun…

Işıltısıyla göz kamaştıran güzellik tutkunlarının fenomen markasında, yeni yıl makyajına eşlik edecek ürünlerin hepsi bir arada.

Fiyat: 259 TL

 

BENEFIT MAKYAJ SETİ

BADgal BANG! maskara, Hoola mat bronz pudra ve The POREfessional primer ile Benefit’in en sevilenleri bir arada!

Güzellik tutkunlarının vazgeçilmez markası Benefit, keskin bakışlar ve kusursuz bir cilt sunan makyaj setinden başka bir şeye ihtiyaç duyulmuyor.

Fiyat: 539 TL

 

ANASTASIA BEVERLY HILLS GÖZ FARI PALETİ

İkonik marka Anastasia Beverly Hills’in Soft Glam II far paletiyle gece ve gündüz her an güzelliğinle büyüle…

Sıcak ve soğuk tonlarda nötr farlardan oluşan temel renklerin bulunduğu koleksiyonda birbirinden güzel sekiz renk bulunuyor.

Kadifemsi bej, pastel şeftali, kahvemsi turuncu, derin karbon siyah, saten matelik gibi bir çok renk seçeneğiyle ister mat bakışlara sahip ol, ister ışılda…

Fiyat: 279 TL

 

DR.JART+ YÜZ BAKIM SETİ

Sadece kış aylarında değil her mevsim cildin en çok ihtiyacı olan krem, likit, serum, maske hepsi bir arada…

Dr.Jart, yeni yılda bakım tutkunlarının vazgeçilmez rutinine eşlik ediyor.Cilt bariyerini güçlendiren ve cildi su ve nem kaybına karşı koruyan krem, cildi esnek ve nemli hale getiren tonik, pürüzsüzlüğü cilde geri kazandırmaya yardımcı olan serum ve nemsizliği anında tedavi etmeye yardımcı olan cilde parlaklık veren maskeyle cildin ihtiyaçları giderilmesi hedefleniyor.

Fiyat: 429 TL

 

BELIF YÜZ BAKIM SETİ

İçeriğindeki zengin karışımlarla cildin ihtiyaçlarına cevap veren yüz bakım seti, ışıl ışıl bir cilt sunuyor…

Hafif ve yapışkan olmayan bir dokuya sahip olan ürünler, tüm cilt tipleri için ideal. Cildi serinletir, bakım yapar ve dış etken ve stresin neden olduğu hassasiyeti azaltıyor.

Yeni bir yılda yeni bir sen yaratmak için bakım rutinini keyiflendiriyor.

Fiyat: 459 TL

 

WISHFUL MASKE SETİ

Wishful maske seti yeni yılı sağlıklı, ışıltılı ve nemli bir ciltle karşılamak isteyen bakım tutkunlarının vazgeçilmezi oluyor.

Ürün içeriğinde bir adet çene konturunu kaldıran cilde enerji verip canlandıran, iki adet zengin içeriğiyle kuru ve susuz kalmış cildi yatıştıran maske yer alıyor. 


Fiyat: 279 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL