• Geri dön

  • 366 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 991 İşletme görüntülenme


Yılbaşında sevdiklerinize Sephora’nın özenle hazırlanmış cilt bakım setlerini hediye etmeye ne dersiniz? Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora’nın bakım kremlerinden maskelere, duş jellerinden peelinglere, serumlardan parfümlere cildinizin ihtiyaç duyduğu tüm ürünleri bir araya getiren hediye setleri, yeni yıla ışıltı katmak için burada!

Cilt bakımının bambaşka boyutlarını keşfedeceğiniz cilt bakım setleri, özel bir hediye seçeneği olmalarının ötesinde kullanıcılarına sundukları güzellik serüvenleriyle de dikkat çekiyor. Göz alıcı paketlerle hazırlanan setler, dünyaca ünlü Sephora markalarının en kaliteli ürünleriyle yıldızların bile kıskanacağı bakım deneyimleri vadediyor.

Her cilt tipi için özel formüllerle hazırlanan setler, Drunk Elephant, 111 Skin, Clarins, Rituals ve Fresh gibi yenilikçi markaların eşsiz ürünlerini tek bir pakette sunmanın yanı sıra cilt bakım rutinlerine de yeni bir soluk getiriyor. Yeni yıla güzellik dolu bir başlangıç için, mucizevi cilt bakım setleri Sephora’da sizleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL