• Geri dön

  • 933 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 991 İşletme görüntülenme


Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora, baharın gelişini dudaklara pamuk şeker efekti vererek kutluyor!

Baharı rengarenk dünyasıyla karşılayan Sephora, kışın kuruyan dudakların, besleyici ve parıltılı exclusive makyaj ürünleriyle yanında oluyor. Güzellik tutkunlarının sevdiği özel markalar makyajınızın vazgeçilmez bir parçası oluyor.

Dolgun dudak efektiyle Too Faced, parıltı seçenekleriyle Anastasia Beverly Hills, kremsi yapısı ve renk seçeneğiyle Fenty Beauty, kristal ışıltısıyla gözleri üzerinde toplayan Natasha Denona ile göz kamaştırıcı dudaklar…

Çatlamış ve kurumuş dudakların yarcımcısı olan nemlendirici etkili parlak likit rujlar, ekstra yumuşak yapısıyla güzellik tutkunlarının çantasında yerini alıyor. Dudakları dolgunlaştırmaya yardımcı ve ışıltı seçenekleri sunan rujlarla güzellik bir rutin haline geliyor.

Sephora’da yer alan özel markalara ait tüm ürünleri, www.sephora.com.tr , Sephora Türkiye mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfedebilirsiniz

TOO FACED MİNİ DOLGUNLAŞTIRICI PARLATICI

 

Too Faced Mini Dolgunlaştırıcı Parlatıcı, dudaklarınızı daha dolgun ve daha canlı olması için destekliyor. 

 

Tıbbi olarak kanıtlanmış kan damarlarını genişletme teknolojisi sayesinde ilk kullanımdan itibaren etkisini hissettiriyor. İçeriğindeki parıltı ve nemlendirici yağlarla güçlendirilen parlatıcı, aynı zamanda dudakları besliyor. 

 

Mini boyu ile nereye giderseniz gidin güzellik rutininizde her daim yanınızda!

 

Fiyat: 169 TL

 


NATASHA DENONA- LIP OH-PHORIA

 

Natasha Denona, çatlamış ve kuru dudakları yatıştırmak, tazelemek için ekstra yumuşak bir dudak ürünüyle karşınızda… Nemlendirici ve koruyucu etken madde ile zenginleştirilmiş, elastikiyetini artırırken uzun vadede dolgunluk ve nemlendirme yaparak dudaklarda kolajen oluşumunu destekliyor.  

 

Kristal ışıltısıyla renklerin parlaklığını yoğunlaştırıyor.  Dudakların daha genç, daha dolgun ve mükemmel görünümüne ise yardımcı oluyor. 

İçeriğindeki nane yağı sayesinde dudaklar nemlenmesini sağlıyor.

 

Fiyat: 259 TL

 


 

FENTY BEAUTY GLOSS BOMB CREAM

 

Fenty Beauty, cesur olmaktan korkmayan ve dudağıyla parlamak isteyenlere Gloss Bomb Cream ile ilham oluyor. 

 

Fenty Beauty’nin en çok satan parlatıcısı şimdi kremsi. Dudaklarınız anında daha pürüzsün ve dolgun görünür.  

 

Fiyat: 189 TL

 

ANASTASIA BEVERLY HILLS LIP GLOSS

 

Anastasia Beverly Hills Lip Gloss rahat kullanımı ve müthiş kokusuyla parlamaya her daim hazır olanların vazgeçilmezi oluyor. 

 

Sparkle, çok boyutlu yansıtma ile yarı saydam; Metalik, yoğun parıltı ile yüksek pigment; Saydam, yüksek parlaklıkla tam kapama ile birbirinden güzel üç farklı ton sunuyor.

 

Fiyat: 199 TL

 

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL