• Geri dön

  • 802 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 991 İşletme görüntülenme


Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora, dünyanın en çok tercih edilen ve takip edilen güzellik markalarına ait muhteşem cilt bakım ürünlerini, gelenekselleşen Gülen Ciltler Festivali’nde harika fırsatlarla bir araya getiriyor.

Her cilt tipine uygun özel ürünlerle cilt bakım rutinlerine eşlik eden Sephora, 11-17 Nisan 2022 tarihleri arasında kutlanacak Gülen Ciltler Festivali ile güzellik tutkunlarını karşılıyor. Her güne özel farklı markaların özel indirimleriyle bütünleşecek olan festivalde; 2 adet ve üzeri cilt bakım ürünü alışverişlerinde Sephora White Kart sahiplerine %15 indirim, Sephora Black Kart sahiplerine ise %20 indirim fırsatı sunuluyor.

Tüm cilt endişelerine uygun nemlendiriciler, serumlar, temizleyicilerin yanı sıra anti-aging etkili bakım kremleri gibi pek çok farklı probleme odaklanan etkili formüllere sahip ürünleri keşfetmek size kalıyor.

Sephora’nın seçili cilt bakım markaları kampanya kapsamında online’a özel %25 indirim fırsatıyla 13 Nisan 2022’de ise Sephora’nın vazgeçilmezi olan Sephora Collection serumlar 149 TL’ye sadece sephora.com.tr’den güzellik tutkunlarıyla buluşuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL