• Geri dön

  • 554 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 991 İşletme görüntülenme


Anneler Günü hediyesi söz konusu olunca akla ilk gelen hediye seçeneklerinden biri hiç şüphesiz annenizin hoşuna gidecek, karakterini ve tarzını yansıtacak parfümler. Sephora, güzellik tutkunlarına 5-14 Mayıs tarihleri arasında 500 TL üzeri seçili parfüm alışverişlerinde %20 indirim avantajı sunuyor. Online alışverişlerde Gold müşterilerine 4 Mayıs saat 20:00’dan itibaren geçerli olacak parfüm kampanyaları arasında Carolina Herrera, Paco Rabanne, Burberry, Chloe, Lancome, Givenchy, Versace ve YSL parfümleri dikkat çekiyor.

Kadınsı kokularıyla ön plana çıkan Carolina Herrera Good Girl ve Paco Rabanne Fame bu Anneler Günü’nde annenize hediye edebileceğiniz en güzel parfümler arasında yer alıyor. Good Girl, bağımlılık yaratacak notaları ve stiletto şişesiyle annenizin kalbini çalmayı başarıyor. Kadının karşı konulmaz Parisli ruhunu açığa çıkaran Paco Rabanne Fame, güçlü karışımıyla kadınsılığı yeni bir boyuta taşıyor.

Burberry Her kırmızı meyve ve çiçek tonlarıyla annenize gurme bir koku sunuyor. Bahar ve yaz dönemlerinde rahatlıkla kullanabilecek ve kalıcılığı ile memnun bırakacak Burberry Her, annenizin ruhuna enerji veriyor. Chloe’nin imza parfümü Signature ise klasik gül içeriği ile şık bir koku isteyen annelerin favorisi olmaya aday. Floral esanslarla donatılmış bu neşeli parfüm, tazeliğin, temizliğin ve ferahlığın eşsiz bir birleşimini sunuyor.

Oldukça büyüleyici, feminen ve romantik bir kokuya sahip olan Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu ise içeriğindeki iris ile zarif kokulardan hoşlanan anneler için eşsiz bir hediye seçeneği. Parfümlerin paletindeki en değerli bileşenlerden biri olan irise saygı niteliğindeki bu parfüm, canlı ve zarif notalarıyla göz kamaştırıcı bir koku deneyimi sağlıyor. Givenchy Eau De Parfum Rouge da baharatlı tonlar ve daha sıcak kokular arayan anneler için ideal bir parfüm. Annenize beyaz bir çiçek buketi hediye etmişssiniz hissi yaratan bu koku bağımlılık yaratan hisleri yakıcı bir tutkuya dönüştürüyor.

Özellikle parfüm kategorisinin son yıllarda vazgeçilmezleri arasında yer alan Yves Laurent Libre kokusu da annenizin favorilerinden olabilir. Lavanta, yasemin, sedir ağacı ve misk gibi içerikleriyle Libre, çiçeksi aromalardan hoşlanan kadınların en sevdiği parfümler listesinde yer alıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL