• Geri dön

  • 847 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 991 İşletme görüntülenme


Sezonun favorisi olmaya aday Sephora Collection’ın portakal tonlarındaki renkli rujları yazın gelişini kutlamaya dönüştürüyor. Dudaklarda iddiasını ortaya koyan bu sıcak yansımalar, trendsetter’ların radarına kolaylıkla giriyor. Metallik, mat ve kadifemsi yapıdaki özel ruj seçkileri, makyaj tarzlarına da eşlik ediyor.

Turuncunun özgün renk koduyla yorumlanan yanık portakal tonları da Sephora Collection imzalı rujlarda hakimiyetini gösteriyor. Dudaklarını daha dolgun bir görünümle desteklemek isteyenler için aynı renk paletindeki dudak kalemlerini tercih ediyor.

Sephora Collection ürünleri, Sephora mağazaları, Sephora Türkiye mobil uygulaması ve sephora.com.tr’de sevenlerinin beğenisine sunuluyor.

 

 

SEPHORA COLLECTION SEPHORA RUJ MAT

 

Gün boyu göz alıcı ve konforlu dudaklar için nemlendirici mat bir ruj. Tek uygulamada uzun süreli kalıcı, mat ve kadifemsi bir bitişe sahip SEPHORA COLLECTION’un ikonik ruju Sephora Rouge Matte*’yi keşfetmenın tam zamanı… 

 

Shea yağı ile zenginleştirilmiş hafif formülü, uygulamada esnasında ağırlık yapmadan dudaklarınızda hafifçe kayar ve gün boyunca dudaklarınızı konforlu olmasını sağlar.

 

Fiyat: 89,90 TL

 

 

 

 

 

 

 

 

SEPHORA COLLECTION ROUGE LACQUER

 

Lake bitişli SEPHORA COLLECTION’un ikonik ruju; tıpkı köpük kadar hafif dokusu ve olağanüstü parlaklıktaki renkleri ile ön plana çıkıyor. Sephora Rouge 4 tane olağanüstü tonda sunuluyor.

 

Patchuli notalarıyla zenginleştirilmiş Vanilya ve Şakayık zarif notalarına sahip tazelik sunan kokusu ile de yumuşak dokusu adeta flört ediyor. 

 

Fiyat: 89,90 TL

 

 

 

SEPHORA COLLECTION CREAM LIP STAIN RUJ

 

Kremsi yapısı uygulama esnasında kadifemsi bir tabakaya dönüşürek, gün boyu kalıcılık sağlıyor. 

 

Avokado yağıyla zenginleştirilmiş yapısı sayesinde dudaklara gün boyu rahatlık ve konfor sağlıyor. 

 

Avokado yağı sayesinde kadifemsi bir yapıya sahip olan ruj, uygulandığı anda mat bir renge dönüşürken, dudaklara yumuşaklık katıyor. 

 

 

Fiyat: 94,90 TL

 

 

 

 

 

 

 

 

SEPHORA COLLECTION COSMIC 3D GLOW

 

Yeni bir parıltıyla parlayın!
 Sedef ile zenginleştirilmiş bu aydınlatıcı jel, yüzü, gözleri ve dudakları çok boyutlu bir parıltıyla süslüyor . 

 

Cilt ile mükemmel bir şekilde birleşir ve görünümünüze 3D efekti eklemek için hem tek başına hem de son kat olarak sürülüyor. 

 

Fiyat: 74,90 TL

 

 

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL