• Geri dön

  • 828 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 991 İşletme görüntülenme


Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora, yaz ayları boyunca makyaj tutkunlarının en sevilen yol arkadaşları arasında yerini alıyor. Sephora’nın yaz makyajlarına enerji katan allıkları, farları ve rujlarıyla sezon rengarenk geçiyor.

Yaz makyaj modasına harika ürün yelpazesiyle eşlik eden Sephora, mat ve kremsi dokulu özgün renk skalasına sahip muhteşem içerikleri bir arada sunuyor. Yaz tutkusunu ön plana çıkaran özel formüller, sıcak renk yansımalarıyla da makyaj severlerin kalplerini fethediyor.

Sezonun başrol oyuncuları arasında yer alan Sephora Collection’ın imzasını taşıyan bronzerlar ve lip glosslar, Huda Beauty’nin en son imzası GloWish bronzerlar, Anastasia Beverly Hills allıklar, Fenty Beauty’nin ışıltı aydınlatıcılarıyla yaz aşkı Sephora’da bambaşka…

Zengin içeriklerle renk oyunlarını bütünleştiren yazın vazgeçilmez ürünleri, günün her anında tutkunlarının makyaj çantalarına enerji getirmeyi başarıyor. Doğal bir yaz dokunuşunu cildinde hissetmek isteyenlerin ayrıcalıklı adresi yine Sephora oluyor.

Sephora ürünlerini, www.sephora.com.tr, Sephora mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfetmenin tam zamanı…

SEPHORA COLLECTION PARILTILI GÜNEŞ PUDRA

%94 oranında doğal içerikli bileşenlerden elde edilen formülüyle hafif sedef ışıltılı karşı konulamaz üçlü pudra.

Bu özel üç yansımalı pudra, ışıltınızı en üst seviyeye taşıyarak yazın büyülü parlaklığını teninize getiriyor.

Fiyat: 129 TL

SEPHORA COLLECTION GLOSSED LIP GLOSS

Bu yazın en tutkulu aşkını uzun süre kalıcı dudak parlatıcılarıyla yaşamanız mümkün…<
BR> Lip glosslar, güçlü renkleri inanılmaz bir ışıltıyla buluşturuyor. Yüksek kapatıcılık özelliğine sahip olmasının yanı sıra özel açılı aplikatörlerinin tek darbesiyle dudaklarınızı çarpıcı bir ışıltıyla kaplanıyor.

Karpuz çekirdeği yağıyla bir araya getirilen ışıltı verici bileşenler tüm gün sürecek konforlu bir doku oluşturuyor.

Fiyat: 99,90 TL

FENTY BEAUTY- SNAP SHADOWS MIX & MATCH FAR PALETİ

Mattan ışıltıya kadar geniş bir yelpazede 6 zengin tondan oluşan far paleti, modunuzu değiştirmeye yardımcı oluyor. Snap Shadows Mix & Match Göz Farı Paletleri bir araya gelerek mükemmel kombinasyonu, makyaj ritüeline heyecan katıyor. Mat, ışıltılı ve parıltılı bir ışık süzmesi zenginliğinde, pürüzsüz renklerle dolu olan her palet Rihanna’nın imzasını taşıyor.

Fiyat: 299 TL

FENTY BEAUTY FAIRY BOMB IŞILTILI PUDRA

Fenty Beauty by Rihanna bu kez, her hareketle ışığı yakalayan üstün bir parlaklık sağlayan, 3D etkisi, vanilya ve hindistan cevizinin zarif ve karşı konulamaz kokusuyla birleştirdiği pudra formüllü Fairy Bomb Parılıtılı Pudra ile buluşturuyor.

Fiyat: 249 TL

GLOWISH NEMLENDİRME ETKİLİ FONDÖTEN

Yaz tatili ve güneşin hayalini yumuşak dokusuyla buluşturan fondöten, ışıltısıyla anında parıldamanıza yardımcı oluyor. Tüm cilt tonlarına doğal görünümlü bir bronzluk kazandıran ürün, ten renginizi ışıltı ile ısıtıyor.Hafif ve pudrasız ipek gibi yapısı ile çok ince bir şekilde cilde uygulanıyor.

12 saate kadar süren bronz bir ışıltı vadeden fondöten, yumuşak odak etkisini yaratarak cildinizin daha pürüzsüz görünmesini sağlıyor.Cildinizi de aynı zamanda nemli tutuyor. Parfümsüz bir içeriğe sahip olan bitki kaynaklı ürün, Skualen, E Vitamini, Shea Yağı, Kırmızı Dolmalık Biber Özü ve Şam Gül Yağı ile bütünleşiyor. Böylelikle cilde iyi gelen bileşenleri ortaya koyuyor. İçeriğindeki yağlarla cildin yatışmasına yardımcı olan fondöten, nemi de hapsediyor. Formülünde % 90 doğal içerikler bulunuyor.

Fiyat: 369 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL