• Geri dön

  • 225 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 991 İşletme görüntülenme


Sephora Collection ile Cildiniz Her Zamankinden Daha Bakımlı

Cildinizin hassasiyetini önemsiyoruz! Sephora Skincare Collection’da yer alan Gentle Hydrating Body Wash, Ingrown Hair Pads, Gentle Peeling Serum ve Soothing Moisturizer ile cildinizin ihtiyacı olan nem ve pürüzsüz dokuya kavuşmanız artık çok kolay.

Gentle Hydrating Body Wash’ın cildin doğal pH değerini bozmadan yaptığı temizliğin farkını hemen anlayacaksınız; ne de olsa sabun veya sülfatlı yüzey aktif maddeleri içermiyor.

Batık tüylere son veriyoruz! Nasıl mı? Cilde peeling etkisi yapan ve batık tüy oluşumunun önüne geçen Ingrown Hair Pads ile daha pürüzsüz bir cilde kavuşmanın keyfini çıkarın. Daha parlak ve eşitlenmiş bir cilt tonu için gözenek görünümünü azaltan mucizevi formulüyle Gentle Peeling Serum ise tam size göre. Yüzünüzdeki gerginlik hissinden ve kızarıklıktan sıkıldınız mı? Tüm bu şikayetlerinizi büyük oranda azaltan Soothing Moisturizer aynı zamanda renk düzenleyici özelliği de sahip.

Kendinize ve sevdiklerinize hediye edeceğiniz Sephora Skin Care serisi cilt bakımında fark yaratmaya yeni yılda da devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL