• Geri dön

  • 334 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 991 İşletme görüntülenme


Dünyada güzellik ve kozmetik trendlerine yön veren Sephora, yeni yılın gelişini çok özel bir davet ile kutladı. Sanat, cemiyet ve iş hayatının önde gelen isimler, basın ve ünlü influencer’ların katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, markaların yeni yıla özel makyaj, parfüm, cilt ve saç bakımı trendleri ve yepyeni koleksiyonları davetliler tarafından ilgiyle karşılandı.

The Peninsula İstanbul’un muhteşem ambiyansında, Sephora’da yer alan dünyaca ünlü markaların ve Sephora Collection’ın en yeni koleksiyonları güzellik tutkunları ile buluştu.

Davete katılanlar Selen Beytekin ve DJ Berk Büyükakın’ın müzik performansları eşliğinde yepyeni güzellik trendlerini deneyimlerken eğlenceli aktiviteler, atlı karınca ve her markanın kişiye özel uygulamaları ile keyifli zaman geçirdi.

Sedef Avcı Kasabalı, Tuba Ünsal, Buse Buçe Kahraman, Helin Kandemir, Utku Ateş, Deren Talu, Emel Dede, Alara Koçibey, Tuvana Büyükçınar, Arzu Kunt, Aslı Şen ve daha birçok ünlü isim yeni yıl heyecanını ve Sephora’da bulunan markalara ait en yeni ürünleri, Sephora’nın ‘Yeni Yılda Işıltınla Parla’ etkinliğinde keşfetti.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL