• Geri dön

  • 901 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 991 İşletme görüntülenme


Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora’nın en eğlenceli dünyası sunduğu Sephora Collection’ın özel bakım ürünleriyle saçlar, tüm parıltısını etrafa yayıyor.

Doğadan ilham alarak ürünlerini geliştiren Sephora Collection, her saç tipine uygun olan ürünleri sayesinde saçların canlanmasını destekleyerek, ahenkle dalgalanmasını sağlıyor.
Saç bakım ritüelinin vazgeçilmezi olan maskeler, jojoba yağları, ışıltılı aydınlatıcı jeller ve pürüzsüzleştirici ve şekillendirici baz ürünleri ile saçlarda yepyeni bir dönemi başlatıyor.
Sephora Collection’a ait tüm saç ürünlerini, www.sephora.com.tr , Sephora Türkiye mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfedebilirsiniz.

 

SEPHORA COLLECTION SAÇ BESLEYİCİ MASKELER

 

Renkli Cilt Bakımının vazgeçilmez oyuncusu olan saç besleyici maskeler kullanımın ardından gece boyunca saç onarımını yapmayı destekliyor. Krem-jel yapısıyla geliştirilen maskeler % 91 doğal malzemelerle formüle ediliyor. Siz uyurken saçlarınızı kucaklayan maskeler,     sabahları harika bir saç görünümüne sizi hazırlıyor. 

Kabarmayı önleyen Aloe vera,  Onarıcı ve besleyici Hindistancevizi, parlaklaştıran ve yumuşatan greyfurt, kırılmaları önleyen mango ile güçlü saçlara merhaba… 

 

Fiyat: 29,90 TL

 

 

SEPHORA COLLECTION SAÇ İÇİN IŞILTILI AYDINLATICI

 

Bu ışıltılı jel sayesinde saçlar, parıltılı günlere merhaba diyor. Saç stillerinize inanılmaz ışıltılar katarken, vücut ve cilttede rahatlıkla kullanılabiliyor.

 

Bu ultra ışıltılı jellere, festivallerin yıldızı olmaya hazır mısınız? Uygulama kolaylığının yanı sıra saça yapışmıyor, plastik partikül içermiyor.

 

 

Fiyat: 51,90 TL

 

            

 

SEPHORA COLLECTION SABİTLEYİCİ MIST 

 

Saç şeklinizi sabitleyerek saçınızda parlak bir bitiş bırakan ürün, olağanüstü örgülerden en akıl almaz topuzlara kadar her türlü saç şeklini sabitlemeyi başarıyor.

 

Güçlü duruşu, parlak bitişi ve yapışmayan formülü sayesinde saçların şekil verildikten sonrada kolaylıkla taranmasını destekliyor. Saç dostu olan ürün, silikonlar, parabenler, sülfatlar, ptalatlar içermiyor. 

 

Fiyat: 51,90 TL

 

            

 

SEPHORA COLLECTION PÜRÜZSÜZLEŞTİRİCİ BAZ

 

Şekillendirme öncesi bakım sunan ürün, saçınızdaki karışıklıkları nazikçe açarken, saçınızı şekillendirmeye hazırlayarak, ısı hasarına da karşı adet bir kalkan görevi görüyor.  

 

Şekillendirme öncesi saçı koruyarak, hazırlayan harikalar yaratan hafif bir baz. Saçlardaki karışıklıkları nazikçe açmakla kalmayarak, saçı yumuşacık bir dokuya sahip olmasına da destek oluyor.  Saç dostu olan ürün, silikonlar, parabenler, sülfatlar, ptalatlar içermiyor. 

 

Fiyat: 51,90 TL

 

 

SEPHORA COLLECTION YÜZ VÜCUT VE SAÇ İÇİN ÇOK AMAÇLI YAĞ

 

Tek uygulamada yüzünüzü, vücudunuzu ve saçınızı bu çok amaçlı yağlarla şımartabilirsiniz.

 

Güzellik rutininizi ruh halinize göre uyumlaştırmak için 3 farklı super içeriğe sahip olan yağlar, yaratıcı kokularıyla da dikkat çekiyor. 

 

Fiyat: 79,90 TL

 

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL