• Geri dön

  • 483 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 991 İşletme görüntülenme


Dünyanın lider güzellik perakendecisi Sephora, yeni konseptiyle Türkiye’deki en büyük mağazasını 11 Kasım 2023 Cumartesi günü Bağdat Caddesi’nde açtı.

Güzellik tutkunlarının vazgeçilmez markası Sephora’nın Türkiye’de uzun zamandır beklenen amiral Cadde Mağazası, “Core Concept” adı verilen yeni konsepti ile İstanbul Bağdat Caddesi’nde açıldı. Bu yeni konsept, İngiltere Westfield ve Fransa Champs Élysées’den sonra ilk kez Türkiye’de uygulandı. Sephora Türkiye’nin, Genel Merkezi’ni de taşıdığı lokasyonda, ilk 2 katının mağaza olarak faaliyet gösterdiği, ön cephesinde 10 metre uzunluğunda ikonik “Sephora Flame” logosu bulunan 5 katlı ve 4 bin metrekareden oluşan binası, dünyadaki ilk ve tek Sephora binası olma özelliğini taşıyor.

Sephora Cadde mağazası, Suadiye’de, 500 metrekarelik alanda, beyaz ağırlıklı, minimalist ve deneyim odaklı bir konseptle tasarlanırken, tüketicilerine sadece Sephora’da bulabilecekleri Sephora Collection, Benefit, Tarte, Make Up Forever, Rare Beauty, Fenty Beauty ve Drunk Elephant gibi dünyaca ünlü 120’ye yakın marka, 10 binden fazla ürün seçeneğinin yer aldığı benzersiz bir marka kürasyonu ve güzellik deneyimi sunuyor. Dolce & Gabanna Make Up, Prada Niche (Les in Fusions) ve Killian markaları ise Sephora Cadde mağazasında yer alacak yeni markalardan.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL