• Geri dön

  • 1.012 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 991 İşletme görüntülenme


LANEIGE'in başlıca mineraller ile formüle ettiği patentli hidro-iyonize su teknolojisi, Water Bank yelpazesindeki tüm ürünlerin, cildi tüm gün maksimum düzeyde nemlendirmesini destekliyor. Vitaminler ve mineraller ile zenginleştirilen LANEIGE ürünleri, cildi güçlendirirken aynı zamanda koruyarak ideal nem seviyesini dengede tutulmasına yardımcı oluyor.

Water Bank Nemlendirici Jel
Bu hafif jel, parlamayı kontrol altında tutarken cildi tazeler ve nemlendirir. Canlandırıcı ve hafif dokusu hem normal hem de yağlı ciltler için uygundur. Nemlendirmeyi en üst seviyeye taşıyan altı mineral (çinko, manganez, magnezyum, sodyum, kalsiyum ve potasyum) ile formüle edilmiş hidro-iyonize mineralli su, cilde çok daha hızlı nüfuz eder. Selvi özü cildi rahatlatmaya yardımcıdır.
Fiyat: 50ml. 389 TL

Water Bank Göz Çevresi Jeli
Bu tazeleyici ultra hafif dokulu göz çevresi jeli, göz yorgunluğunu giderirken aynı anda göz altı torbaların görünümünü de azalmasında destek oluyor. Temel minerallerle formülize edilmişLANEIGEpatentli hydro iyonize mineralli su, gün boyu göz altı bölgesini nemlenmesine yardımcı… Hidro-iyonize mineral sudaki mikro parçacıklar kurumayı önlemek ve cildi dış etkenlerden korumak için göz çevresindeki bölgeye nüfuz ediyor.Ürün kolayca cilt tarafından emilirken göz altlarında yorgun görünümü yatıştırmaya da destek oluyor.İnce çizgilerin ve göz altı torbalarının belirgin bir şekilde görünümesini de azaltıyor.
Fiyat: 25ml. 399 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL