• Geri dön

  • 866 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 991 İşletme görüntülenme


Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora’da sunulan Too Faced ile makyaj ritüeliniz daha keyifli bir hale geliyor. Too Faced’in muhteşem ürünleri, her cilt rengine uygun özgün içerikleriyle güzellik tutkunlarının kurtarıcısı oluyor.

Yaz döneminde rahatlıkla kullanılan ince yapılı pudralar, güneşin tatlı ışıltısını yansıtan highlighterlar, zengin formüle sahip fondötenler Too Faced’in renkli makyaj koleksiyonunu oluşturuyor.

Sıcak tonlarla bütünleşen far paletinin yanı sıra seyahetlerin vazgeçilmezi mini boy maskara ise makyaj çantalarının kilit parçaları olarak ön plana çıkıyor. Too Faced’e ait tüm ürünleri, www.sephora.com.tr , Sephora Türkiye mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfedebilirsiniz.

BORN THIS WAY THE NATURAL NUDES FAR PALETİ

 

Born This Way'in mükemmel koleksiyonundan bu 16 modern, pigment açısından zengin renkleriyle aradığınız her şey bu far paletinde sizinle buluşuyor. 

 

Fiyat: 89,90 TL

 




 

BORN THIS WAY MATTE

LONG-LASTING FOUNDATION

 

24 saat boyunca yağsız mat fondöten etkisini destekleyen ürün, cilt ve makyaj arasındaki çizgiyi ustaca ön plana çıkarıyor.

 

Yağsız formülü, gün boyu mat ve doğal olarak kusursuz cildi ortaya çıkarmak için kusurları gizleyerek rengini mükemmel şekilde koruyor.

 

 

Fiyat: 389 TL

 




 

BORN THIS WAY TURN UP THE MEDIUM SKIN-CENTRIC HIGHLIGHTING PALETTE

 

Harika bir ışıltıyı ciltle bütünleştiren ürün,  özel formülüyle de cildinize bakım yapmak için bir hindistancevizi suyu, alpin gülü ve hyaluronik asit kokteyli ile buluşuyor. 

 

Enzimleri de içeren özgün içerik, güzellik tutkunlarının vazgeçilmezi oluyor.  

 

Fiyat: 389 TL

 



 

BORN THIS WAY PUDRA FONDÖTEN

 

Makyajı hazırlayan, parlaklığı gizleyen uzun süre dayanan pudra fondöten karşınızda… 

 

Parlaklığı kontrol etmeyi destekleyen ürün, ciltte 12 saate kadar uzun süre kalıcılığı destekliyor. 

 

Kusurların görünümünü, kızarıklığı ve renk farklılıklarını gizlemeye yardımcı olan formül, kremsi yapısıyla sezonun yıldız ürünlerinden biri olmaya aday…
 

Fiyat: 339 TL



LIP INJECTION POWER PLUMPING LIP GLOSS

Dudaklara hacim katmayı destekleyen harika içerik, dudaklar görkemli, çok boyutlu ve yoğun bir renk veriyor. 

 

İlk uygulamadan itibaren dudakların daha dolgun ve pürüzsüz görünmesini sağlayacak bir dizi nemlendiriciyle sonuçları anında görmeniz mümkün…

 

Fiyat: 259 TL

 



SEYAHAT BOY BETTER THAN SEX MASKARA

 

Çok daha yoğunlaştırıcı bir maskara bulmak için Graal’dan yola çıkarak tasarlanan Better Than Sex Maskara ile ekstrem hacim ve her uygulamadan daha da olağanüstü bir görünüm sağlamaya destek oluyor.

 

Better Sex Maskara'nın çantanızda kolayca taşınabilen ve her yerde size eşlik edecek mini boyu ile tatilin keyifini çıkarmak size kalıyor.
 

Fiyat: 149 TL



BETTER THAN SEX WATERPROOF MASKARA

 

Too Faced Better Than Sex Waterproof Maskara, kum saati şeklindeki fırçası ile, kusursuz bir dolgunluk için her bir kirpiği tek tek ayıran, saran ve kıvıran, yoğun siyah renkli waterproof özelliğiyle dikkat çekiyor.

 

Suya karşı dayanıklı olan yüksek performanslı formül, suya dirençli polimerler içeren hacimli bir içeriğe sahip…
 

Fiyat: 269 TL








Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL