• Geri dön

  • 1.046 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 991 İşletme görüntülenme


Sephora’nın ilham veren ve özgür dünyasında bu Babalar Günü’nde de her yaşa, bütçeye ve zevke uygun yüzlerce ürün seçeneği yer alıyor. Babalar Günü’ne özel birbirinden özel parfüm seçenekleri net %20 indirimli fiyatlarla sizleri bekliyor. Ayrıca, Sephora Kart müşterilerine özel tüm cilt bakım alışverişlerinde 2. ürüne, White kart ile %20, Black kart ile %30 indirim fırsatı sunuyor. Bakımına özen gösteren babaları şırmartmanın tam zamanı!

Tüm hediye alternatiflerini www.sephora.com.tr ve Sephora mağazalarında keşfedin!
*Kampanya seçili erkek ve kadın parfümlerinde geçerlidir.

BVLGARI MAN WOOD ESSENCE
Bvlgari Man Wood Essence, sedir, servi ve vetiver'in en rafine edilmiş esanslarından oluşan bir odun üçlüsünü birleştirerek etkileyici bir koku sunuyor.
Fiyat: 587 TL (60 ML)
788 TL (100 ML)

ARMANI ACQUA DI GIO PROFONDO
Acqua di Giò Profondo, Acqua di Giò'nun deniz akorları etkisinde şekillenmiş yoğun bir yorumudur.
Adeta derin mavi okyanusa dalarmış gibi, duyular yeşil mandalina ve bergamot tarafından uyandırılır.
Erkeksi bir derinlik ve yoğunluk karakteri sergileyen odunsu paçuli ve misk, kokunun dip notalarını oluşturan mineral kehribar ve tuzlu notalarla bütünleşerek etkileyici bir koku sunuyor.
Usta parfümcü Alberto Morillas tarafından yaratılan Acqua di Giò Profondo, denizlerin derinliklerini yansıtan zarif, neredeyse opak, lacivert buzlu bir cam şişe içerisinde üretilmiştir.
Fiyat: 650 TL (75 ML)
810 TL (125 ML)

TOM FORD OMBRE LEATHER
Tom Ford, güneybatı bölgelerinden gelen bir koku yolculuğunda sizleri batının kalbindeki çöllere taşıyor.
Baharatlı kakule ve safran, çiçeğin çöl tonlarını; tatlı zambak yasemininin esrarengiz dokusuyla sürekli bir değişim içerisinde yansıtıyor.
Paçuli vevetiverin bağımlılık yaratan karşı konulmaz hissi, yoğun siyah deri ile birleşerek etkileyici bir kokuhaline geliyor. 
Fiyat: 665 TL (50 ML)
920 TL (100 ML)

SEPHORA COLLECTION PEELING TEMİZLEME JELİ
Sephora Collection'ın bu peeling temizleme jeli, % 96 oranında volkanik kum ve çinko içerir. Cildi temizler, kiri temizler ve cildi pürüzsüzleştirir.
Fiyat: 69,90 TL (200 ML)

SEPHORA COLLECTION YUMUŞATMA ETKİLİ LOSYON
Gün boyu kesintisiz rahatlığı cildinizde hissedin. % 94 doğal bir bileşimde hyaluronik asit ile kremsi, yağsız, nemlendirici losyon. Anında pürüzsüz, nemlendirilmiş cilt sunuyor.
Fiyat: 89,90 TL(75 ML)

SEPHORA COLLECTION NEMLENDİRİCİ KREM
Cildi anında nemlendiren ve yatıştıran, güçlendiren gündüz kremi.
Yapışmayan ve yağlı olmayan hafif dokusu ile anında cilde nüfüz eder.
Formülündeki HydroSenn gün boyu cildin yumuşak kalmasına yardımcı olur ve cildi dışardan gelen zararlı etkilere karşı korur.
Fiyat: 79,90 TL (50 ml)

SEPHORA COLLECTION THE MEN MASKE
Erkekler için tasarlanan ilk yüz Sephora Koleksiyonu, sadece 3 dakikada cildinizi yeniden canlandırmaya ve nemlendirmeye destek olur.

Bu Sephora Koleksiyonu 5-in-1 komple bakım maskesi erkekler için özel olarak tasarlanmıştır. Bu maske, yüzünüzün şekline, cildinizin sakallı veya tıraşlı olmasına uyum sağlar.

Canlandırıcı deniz tuzu özü ile zenginleştirilmiş bu kömürlü siyah maske, 3 dakikada,cildinizin ihtiyaçlarını karşılamanıza yardımcı olur.
Fiyat: 34,90 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL